
علیرضا سلیمی، عضو هیات رییسه مجلس با اشاره به تاثیر کم تغییر ساعت در صرفهجویی برق کشور گفت: قطعیهای مکرر برق نشان میدهد ما در تولید برق با کمبود مواجهیم ضمن اینکه کمکاریهایی در این حوزه صورت گرفته است. کمبود برق کنونی ۲۰ هزار مگاوات است و در نامهای که وزارت نیرو نوشته، تاکید کرده است که با تغییر ساعت کار ادارات، حداکثر حدود هزار مگاوات برق صرفهجویی میشود به نظر میرسد لازم است این آقایان بار دیگر در کلاسهای ریاضیات شرکت کنند چرا که در جمع و تفریق با مشکل مواجه هستند و باید در نظر بگیرند رفع حدود ۱۹ هزار مگاوات کسری نیاز به اقدامات اساسی دارد.
دیدارنیوز: سلیمی عضو هیات رییسه مجلس، گفت: وزیر نیرو در زمستان اعلام کرد که در سال ۱۴۰۴ قطعی برق وجود ندارد و الان برای اینکه حواس مردم را پرت کنند به دنبال مقصر میگردند؟ کمبود برق کنونی ۲۰ هزار مگاوات است و در نامهای که وزارت نیرو نوشته، تاکید کرده که با تغییر ساعت کار ادارات، حداکثر حدود هزار مگاوات برق صرفهجویی میشود بنابراین لازم است آقایان بار دیگر در کلاسهای ریاضیات شرکت کنند چرا که در جمع و تفریق با مشکل مواجه هستند و باید در نظر بگیرند رفع حدود ۱۹ هزار مگاوات کسری نیاز به اقدامات اساسی دارد.
به نقل از رسانه خانه ملت، علیرضا سلیمی در واکنش به اظهارات برخی رسانهها مبنیبراینکه رد فوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور به منزله تقابل با دولت است، گفت: ما هنوز در اردیبهشت ماه قرار داریم و گرمای شدید تابستان فرا نرسیده است، بنابراین نباید اینگونه برق قطع شود.
وی افزود: قطعیهای مکرر برق نشان میدهد ما در تولید برق با کمبود مواجهیم ضمن اینکه کمکاریهایی در این حوزه صورت گرفته است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اختیار تغییر ساعت در دست دولت است، ادامه داد: جای تعجب است برخی در این شرایط به دنبال مقصر میگردند.
سلیمی گفت: دولت اختیارات زیادی دارد و در حال حاضر نیز ساعت آغاز کار ادارات را دولت ۶ صبح تعیین کرده و پایان ساعت اداری را ۱۳ تعیین کرده و حتی پنجشنبهها را تعطیل کرده است، اما باز هم با کمبود برق مواجه هستیم بنابراین باید با انجام کار ریشهای مشکلات را بصورت اساسی حل کرد.
وی تصریح کرد: هماکنون بیشترین مصرف برق در صنایع است، اما صرفهجویی در بخش اداری و خانگی صورت میگیرد ضمن اینکه کمبود برق کنونی ۲۰ هزار مگاوات است و در نامهای که وزارت نیرو نوشته، تاکید کرده است که با تغییر ساعت کار ادارات، حداکثر حدود هزار مگاوات برق صرفهجویی میشود به نظر میرسد لازم است این آقایان بار دیگر در کلاسهای ریاضیات شرکت کنند چرا که در جمع و تفریق با مشکل مواجه هستند و باید در نظر بگیرند رفع حدود ۱۹ هزار مگاوات کسری نیاز به اقدامات اساسی دارد.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: اکثر کشورهای دنیا که ساعت رسمی را با تغییر فصل تغییر میدهند، اروپایی هستند و در مناطق خنک قرار دارند، بطور مثال عربستان سعودی تغییر ساعت ندارد و توانسته است تامین انرژی را به درستی مدیریت کند؟ بنابراین دولت نباید صرفا ایران را با کشورهای اروپایی مقایسه کند بلکه باید به سمت حل مشکلات به طور اساسی پیش برود.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: وزیر نیرو در زمستان اعلام کرد که در سال ۱۴۰۴ قطعی برق وجود ندارد و الان برای اینکه حواس مردم را پرت کنند به دنبال مقصر میگردند؟