تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
یک ترکیب مضر به‌نام خامه قنادی ..

نان خامه‌ای؛ دشمن درجه یک سلامتی!

شیرینی نان خامه‌ای در میان ایرانی‌ها طرفداران زیادی دارد، با این حال یک کارشناس صنایع غذایی می‌گوید که خامه قنادی یعنی افزایش چربی‌های بد خون و افزایش احتمال خطر حمله‌های قلبی.

کد خبر: ۱۸۳۹۷۶
۱۰:۳۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

نان خامه‌ای؛ دشمن درجه یک سلامتی!

دیدارنیوز: نان خامه‌ای، شیرینی لطیفه و شیرینی‌های خامه‌ای با آن طعم خاص خامه‌ای... خامه؟ به هیچ‌وجه. یک ترکیب مضر به‌نام خامه قنادی که ترکیبی از کمی خامه، شیرخشک، مقدار زیادی روغن صاف، شکر و مواد حجم‌دهنده است.

به نقل از همشهری، اولین بخش از هشدار تغذیه‌ای درباره تقلب در تولید برخی محصولات صنایع غذایی را هفته گذشته درباره شکلات‌های تلخ خواندید که مجتبی حاجی‌پور، کارشناس صنایع غذایی در یادداشتی به این موضوع اشاره کرده بود که «عامل اصلی طعم واقعی شکلات، کره کاکائوست که به‌دلیل قیمت بالا و فرآوری سخت، با روغن CBS (پالم) جایگزین می‌شود؛ به همین دلیل سازمان غذا و دارو روی بسته‌بندی این محصولات به جای کلمه شکلات، از کلمه فرآورده کاکائو استفاده می‌کند.»

او در قسمت دوم این یادداشت درباره بروز همین تخلفات مشابه در تولید یک فرآورده شیرین به نام شیرینی خامه‌ای هشدار داده است. اگر شما هم از عاشقان این شیرینی‌ها هستید حتما این یادداشت را بخوانید.

بخش دوم شیرینی‌های خامه‌ای

نان خامه‌ای، شیرینی لطیفه و شیرینی‌های خامه‌ای با آن طعم خاص خامه‌ای... خامه؟ به هیچ‌وجه. یک ترکیب مضر به‌نام خامه قنادی که ترکیبی از کمی خامه، شیرخشک، مقدار زیادی روغن صاف، شکر و مواد حجم‌دهنده است.

مشکل اصلی این ترکیب آن است که اگر مقدار بالای قند آن را درنظر نگیریم، روغنی به نام روغن صاف است که مصرف بالای آن در صنعت شیرینی‌پزی همواره نگران‌کننده بوده است. این روغن که درجه اشباع بالایی دارد و دارای اسید‌های چرب مضر است، جزو جدایی‌ناپذیر محصولات قنادی، خصوصا خامه قنادی است.

پس اگر تاکنون تصور می‌کردید که با خوردن نان خامه‌ای در حال خوردن یک شیرینی واقعی حاوی خامه هستید، کاملا اشتباه کرده‌اید. خامه قنادی یعنی افزایش چربی‌های بد خون و افزایش احتمال خطر حمله‌های قلبی.

برچسب ها: شیرینی سلامتی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر