تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
یک ترکیب مضر به‌نام خامه قنادی ..

نان خامه‌ای؛ دشمن درجه یک سلامتی!

شیرینی نان خامه‌ای در میان ایرانی‌ها طرفداران زیادی دارد، با این حال یک کارشناس صنایع غذایی می‌گوید که خامه قنادی یعنی افزایش چربی‌های بد خون و افزایش احتمال خطر حمله‌های قلبی.

کد خبر: ۱۸۳۹۷۶
۱۰:۳۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

نان خامه‌ای؛ دشمن درجه یک سلامتی!

دیدارنیوز: نان خامه‌ای، شیرینی لطیفه و شیرینی‌های خامه‌ای با آن طعم خاص خامه‌ای... خامه؟ به هیچ‌وجه. یک ترکیب مضر به‌نام خامه قنادی که ترکیبی از کمی خامه، شیرخشک، مقدار زیادی روغن صاف، شکر و مواد حجم‌دهنده است.

به نقل از همشهری، اولین بخش از هشدار تغذیه‌ای درباره تقلب در تولید برخی محصولات صنایع غذایی را هفته گذشته درباره شکلات‌های تلخ خواندید که مجتبی حاجی‌پور، کارشناس صنایع غذایی در یادداشتی به این موضوع اشاره کرده بود که «عامل اصلی طعم واقعی شکلات، کره کاکائوست که به‌دلیل قیمت بالا و فرآوری سخت، با روغن CBS (پالم) جایگزین می‌شود؛ به همین دلیل سازمان غذا و دارو روی بسته‌بندی این محصولات به جای کلمه شکلات، از کلمه فرآورده کاکائو استفاده می‌کند.»

او در قسمت دوم این یادداشت درباره بروز همین تخلفات مشابه در تولید یک فرآورده شیرین به نام شیرینی خامه‌ای هشدار داده است. اگر شما هم از عاشقان این شیرینی‌ها هستید حتما این یادداشت را بخوانید.

بخش دوم شیرینی‌های خامه‌ای

نان خامه‌ای، شیرینی لطیفه و شیرینی‌های خامه‌ای با آن طعم خاص خامه‌ای... خامه؟ به هیچ‌وجه. یک ترکیب مضر به‌نام خامه قنادی که ترکیبی از کمی خامه، شیرخشک، مقدار زیادی روغن صاف، شکر و مواد حجم‌دهنده است.

مشکل اصلی این ترکیب آن است که اگر مقدار بالای قند آن را درنظر نگیریم، روغنی به نام روغن صاف است که مصرف بالای آن در صنعت شیرینی‌پزی همواره نگران‌کننده بوده است. این روغن که درجه اشباع بالایی دارد و دارای اسید‌های چرب مضر است، جزو جدایی‌ناپذیر محصولات قنادی، خصوصا خامه قنادی است.

پس اگر تاکنون تصور می‌کردید که با خوردن نان خامه‌ای در حال خوردن یک شیرینی واقعی حاوی خامه هستید، کاملا اشتباه کرده‌اید. خامه قنادی یعنی افزایش چربی‌های بد خون و افزایش احتمال خطر حمله‌های قلبی.

برچسب ها: شیرینی سلامتی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير