تیتر امروز

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...
دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت
گفتگوهای تهران و واشنگتن امروز در عمان برگزار شد

دور چهارم مذاکرات پایان یافت/ بقائی از مذاکرات دشوار و مفید گفت

دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا پس از یک هفته تعویق، امروز (یکشنبه) در مسقط برگزار شد. مردم ایران که در سال‌های اخیر بحران‌های اقتصادی و حالا کمبود برق، آب و انرژی را کاملا حس می‌کنند در انتظار...
اسرائیلی‌ها از توافق آمریکا با یمن غافلگیر شدند

ترامپ روی زخم اسرائیل نمک پاشید

معاریو در گزارشی نوشت: پس از آنکه ترامپ با اعلام آتش‌بس با یمن اسرائیل را غافلگیر کرد، او همچنان به پاشیدن نمک بر زخم‌های اسرائیل ادامه می‌دهد.

کد خبر: ۱۸۳۹۴۵
۱۲:۰۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

ترامپ روی زخم اسرائیل نمک پاشید

دیدارنیوز: پس از اعلام خبر ناگهانی توافق آمریکا و یمن، صهیونیست‌ها از این مسئله به شدت غافلگیر شده و سخنان ترامپ در تمجید از تاب آوری و استقامت یمنی‌ها را مایه تاسف خواندند.

وب سایت معاریو درباره رد رابطه با اظهارات اخیر ترامپ درباره انصارالله یمن نوشت: پس از آنکه ترامپ با اعلام آتش‌بس با یمنی اسرائیل را غافلگیر کرد، او همچنان به پاشیدن نمک بر زخم‌های اسرائیل ادامه می‌دهد.

رئیس جمهور ایالات متحده، پس از اعلام آتش‌بس با یمن، دیشب (پنجشنبه) بیانیه‌ای غیرقابل تصور صادر کرد و از انصارالله که بیش از یک سال است تجارت جهانی را مختل کرده و به اسرائیل به صورت مداوم حمله موشکی و پهپادی می‌کند، تمجید کرد.

معاریو در ادامه به سخنان ترامپ اشاره می‌کند: رئیس جمهور آمریکا در سخنان خود در رابه با یمنی‌ها گفت: «با یمنی‌ها به نتایج خوبی دست یافته‌ایم. ما به وعده یمنی‌ها درباره خودداری از حمله به کشتی‌ها احترام می‌گذاریم. منی‌ها تعهد داده‌اند که حمله‌ای به کشتی‌ها نداشته باشند و ما به این تعهد احترام می‌گذاریم.»

«ضربات سنگینی به یمنی‌ها وارد کردیم، اما آنها توان تحمل مجازات ما را داشتند. یمنی‌ها شجاعت زیادی از خود نشان دادند. شگفت‌انگیزه که اونا تونستن چی رو تحمل کنن»

ما از قبل از تصمیم ترامپ برای توقف حملات به حوثی‌ها خبر نداشتیم. در همین رابطه یک مقام ارشد اسرائیلی اعلام کرد که «ترامپ ما را غافلگیر کرد.»

معاریو در پایان نوشت: رئیس جمهد ترامپ درحالی این اظهارات و تمجید از یمنی‌ها را بیان می‌کند که انصارالله صراحتا به تهدیدات خود علیه اسرائیل ادامه و همچنان به سمت اسرائیل موشک شلیک می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا سه شنبه شب در خبری ناگهانی اعلام کرد که آمریکا و انصارالله یمن به توافق دست یافته‌اند و یمنی‌ها اعلام کرده‌اند که دیگر به کشتی‌های در حال عبور از دریای سرخ حمله نخواهند کرد. منابعی یمنی نیز ضمن تائید خبر اعلام کرد که این آتش بس شامل حال کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی نخواهد شد

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت