تیتر امروز

محمدهاشمی فرد: وقتی ایران نفت دارد، اما برق ندارد/ تکرار دردناک خام‌فروشی
در گفت و گو با کارشناس تجارت بین الملل مطرح شد

محمدهاشمی فرد: وقتی ایران نفت دارد، اما برق ندارد/ تکرار دردناک خام‌فروشی

در برنامه گفت و گوی اقتصادی از استودیوی تلویزیونی «دیدارنیوز» با حضور دکتر محمد هاشمی‌فرد، کارشناس تجارت بین‌الملل، چالش بزرگ ایران در زنجیره جهانی خلق ثروت مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
مجید ابهری: چرا توبه‌ تتلو را نمی‌پذیرید/ کسانی که از ایران رفتند عزت اجتماعی می‌خواستند نه پول/ ۱۰ سال دیگر جمعیت ایران ۴۲ میلیون نفر می‌شود
بررسی پدیده تتلیتی‌ها و مهاجران افغانستان با یک آسیب شناس اجتماعی

مجید ابهری: چرا توبه‌ تتلو را نمی‌پذیرید/ کسانی که از ایران رفتند عزت اجتماعی می‌خواستند نه پول/ ۱۰ سال دیگر جمعیت ایران ۴۲ میلیون نفر می‌شود

در دومین برنامه از سلسله برنامه «تیتر» میزبان دکتر مجید ابهری، استاد دانشگاه و آسیب شناس اجتماعی بودیم؛ با او درباره امیر تتلو، مهاجران افغانستانی و ماجرا‌های ورزشگاه تراکتور تبریز صحبت کردیم...
نماینده مردم اهواز در مجلس:

استیضاح وزیر راه و شهرسازی راهکار مناسبی نیست/مجلس در تعامل و همگرایی با دولت وفاق ملی

سید محسن موسوی‌زاده بر اهمیت وفاق ملی در شرایط کنونی کشور تاکید کرد و گفت: باتوجه به اینکه دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بخ صورت فنی و تکنیکی‌ پیش می رود، لازم است در وضعیت تقابلی قرار نگیریم و کاستی‌های بخش مسکن و حمل‌ونقل با تذکر و اخطار قابل حل است.

کد خبر: ۱۸۳۶۶۵
۱۶:۳۷ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی در ابتدای کار و فعالیت خود به عنوان نخستین بانوی مقام عالی وزارتخانه‌ای با حجم گسترده‌ای از فعالیت‌ها و زیرمجموعه‌های متنوع قرار دارد، ادامه داد: استیضاح این بانوی متخصص هیچ مشکلی را حل نمی‌کند و باید فرصت دهیم که عملکرد این مجموعه به مرحله‌ی ارزیابی برسد.

عضو مجمع نمایندگان خوزستان با اشاره به اینکه در حال حاضر رضایت نسبی از کارنامه‌ی وزیر راه و شهرسازی در این مدت چندماهه حاصل شده است، تصریح کرد: حضور میدانی فرزانه صادق در ساعات اولیه حادثه‌ی بندر شهید رجایی باعث شد القای آرامش و امنیت به مردم شد و اقدام وی و معاونان بسیار مثبت ارزیابی می‌شود. 

موسوی‌زاده یادآور شد: دامنه‌ی فعالیت‌ها و خدمات وزارت راه و شهرسازی بسیار گسترده است و معاونت‌های گوناگون آن در حوزه راه، مسکن و عمران هرکدام در جایگاه یک وزارت‌خانه هستند و با وجود کمبودهای مالی مشاهده می‌کنیم که وزیر راه و شهرسازی از تخصص لازم برخوردار است و باید فرصت بدهیم، مسیر خدمت به مردم را ادامه دهند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
پرطرفدارترین ها