تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
نماینده مردم اهواز در مجلس:

استیضاح وزیر راه و شهرسازی راهکار مناسبی نیست/مجلس در تعامل و همگرایی با دولت وفاق ملی

سید محسن موسوی‌زاده بر اهمیت وفاق ملی در شرایط کنونی کشور تاکید کرد و گفت: باتوجه به اینکه دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بخ صورت فنی و تکنیکی‌ پیش می رود، لازم است در وضعیت تقابلی قرار نگیریم و کاستی‌های بخش مسکن و حمل‌ونقل با تذکر و اخطار قابل حل است.

کد خبر: ۱۸۳۶۶۵
۱۶:۳۷ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی در ابتدای کار و فعالیت خود به عنوان نخستین بانوی مقام عالی وزارتخانه‌ای با حجم گسترده‌ای از فعالیت‌ها و زیرمجموعه‌های متنوع قرار دارد، ادامه داد: استیضاح این بانوی متخصص هیچ مشکلی را حل نمی‌کند و باید فرصت دهیم که عملکرد این مجموعه به مرحله‌ی ارزیابی برسد.

عضو مجمع نمایندگان خوزستان با اشاره به اینکه در حال حاضر رضایت نسبی از کارنامه‌ی وزیر راه و شهرسازی در این مدت چندماهه حاصل شده است، تصریح کرد: حضور میدانی فرزانه صادق در ساعات اولیه حادثه‌ی بندر شهید رجایی باعث شد القای آرامش و امنیت به مردم شد و اقدام وی و معاونان بسیار مثبت ارزیابی می‌شود. 

موسوی‌زاده یادآور شد: دامنه‌ی فعالیت‌ها و خدمات وزارت راه و شهرسازی بسیار گسترده است و معاونت‌های گوناگون آن در حوزه راه، مسکن و عمران هرکدام در جایگاه یک وزارت‌خانه هستند و با وجود کمبودهای مالی مشاهده می‌کنیم که وزیر راه و شهرسازی از تخصص لازم برخوردار است و باید فرصت بدهیم، مسیر خدمت به مردم را ادامه دهند.

ارسال نظرات