تیتر امروز

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ واکنش مکزیک و برزیل
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ واکنش مکزیک و برزیل

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
قیمت دلار امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

دلار در کانال ۸۱/ معامله‌گران: دلار در کریدور ۸۰ ماندگار شد +جدول

قیمت دلار روز چهارشنبه با رشد ۸۰۰ تومانی در کانال ۸۱ هزار تومانی بازگشایی شد. معامله‌گران معتقدند دلار در کریدور ۸۰ هزار تومانی ماندگار شده است و اخبار مربوط به مذاکره میان ایران و آمریکا بیشترین تاثیر را بر بازار‌های مالی دارد. آنها نوسانات قیمت دلار را اصلاح محدود این اسکناس می‌دانند.

کد خبر: ۱۸۳۵۵۴
۱۳:۱۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴

دلار در کانال ۸۱/ معامله‌گران: دلار در کریدور ۸۰ ماندگار شد +جدول

دیدارنیوز: قیمت دلار امروز با رشد ۸۰۰ تومانی معامله شد. قیمت دلار در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۸۱ هزار و ۲۵۰ تومانی در حال معامله است.

معامله‌گران معتقدند قیمت دلار در کریدور ۸۰ هزار تومانی تثبیت شده و افت انتظارات تورمی و ثبات شرایط سیاسی مانع برگشت قیمت دلار به رقم‌های بالاتر می‌شود.

دلار در کانال ۸۱/ معامله‌گران: دلار در کریدور ۸۰ ماندگار شد +جدول

بررسی بازار ارز در شروع پنجمین روز هفته حکایت از تعادل در عرضه و تقاضا دارد. معامله‌گران معتقدند سیاست‌گذار با مانور بر اخبار سیاسی مثبت سعی دارد روند رنج دلار را حفظ کند و عرضه و تقاضا را بالانس کرده است.

گفتنی عراقچی وزیر امور خارجه اعلام کرد دور بعدی مذاکرات با آمریکا در رم برگزار خواهد شد. وی همچنین اعلام کرد دور بعدی مذاکرات با اروپایی‌ها ادامه دارد؛ اما در حال حاضر مذاکره اصلی با ایالات متحده است.

قیمت درهم و تتر ثابت ماند
قیمت درهم روز چهارشنبه تغییر نکرد و با رقم ۲۲ هزار و ۲۰۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۱ هزار و ۴۰۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به روز گذشته تغییری نداشته است.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۰۹ هزار و ۱۴۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۲ هزار و ۷۱۰ تومانی معامله شد.

قیمت دلار توافقی کاهشی شد
قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز سه‌شنبه ۹ اردیبهشت با افت ۴۰ تومانی روی رقم ۷۱ هزار و ۴۴ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز ۳۹ تومان افت داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۱۰۹ تومانی کشف شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها