تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
پیش بینی قیمت دلار فردا ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

قیمت دلار؛ بازار درگیر فضای خبری است

قیمت دلار روز یکشنبه نوسان افزایشی و سپس کاهشی را تجربه کرد. این اسکناس تا کانال ۸۴ هزار تومانی بالا رفت و سپس افت بیش از هزار تومانی را تجربه کرد. معامله‌گران معتقدند بازار درگیر فضای خبری است و موضوعات سیاسی به بازار‌ها خط می‌دهد.

کد خبر: ۱۸۳۴۳۱
۱۸:۵۳ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

قیمت دلار؛ بازار درگیر فضای خبری است

دیدارنیوز: قیمت دلار روز یکشنبه با افزایش چهار هزار تومانی بازگشایی شد و تا میانه روز، در این منطقه معامله شد.

قیمت دلار در پایان معاملات روز یکشنبه با رقم ۸۲ هزار و ۸۰۰ تومانی بسته شد و نسبت به روز شنبه افزایش هزار و ۸۰۰ تومانی داشت؛ اما نسبت به شروع معاملات روز یکشنبه کاهش هزار و ۴۰۰ تومانی داشت.

پیش بینی قیمت دلار
معامله‌گران یکی از مهمترین دلایل افزایش قیمت دلار را انفجار در بندر شهید رجایی و نگرانی نسبت به کاهش تبادلات تجاری از مهمترین بندر تجاری کشور می‌دانند. از سوی دیگر موضوع مذاکره میان ایران و آمریکا باعث شده فعالان بازار ارز با احتیاط بیشتری مبادله کنند و همین مساله باعث برگشت قیمت دلار شده است.

کارشناسان اقتصادی معتقدند چشم‌انداز سیاسی مذاکرات مثبت است و احتمال آرامش و مخابره اخبار مساعد سیاسی بالاست. آنها پیش‌بینی می‌کنند همین مساله قیمت دلار را در هفته‌های اخیر در محدوده فعلی ماندگار خواهد کرد.

قیمت ارز‌های مهم برگشت
قیمت درهم روز یکشنبه در کانال ۲۳ هزار تومانی بازگشایی شد، اما در ادامه به کانال ۲۲ هزار تومانی برگشت و با رقم ۲۲ هزار و ۷۰۰ تومان معامله شد. قیمت درهم روی رقم ۲۲ هزار و ۲۰۰ تومانی بسته شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۲ هزار و ۷۰۰ تومانی در حال معامله است. این ارز دیجیتال روز یکشنبه تا کانال ۸۴ هزار تومانی بالا رفت و در ادامه همانند قیمت دلار کاهشی شد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۰ هزار و ۶۳۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۴ هزار و ۴۵۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز یکشنبه هفتم اردیبهشت با افت ۸۷ تومانی روی رقم ۷۱ هزار و ۱۱۸ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز ۸۵ تومان افت داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۱۸۱ تومانی کشف شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد