تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
در باشگاه استقلال چه خبر است؟ مدیرانی که هزینه سنگین روی دست باشگاه می‌گذارند ..

۳۹۵ هزار یورو بدون یک دقیقه بازی!

بر اساس رای فیفا، باشگاه استقلال در پرونده وردان کیوسفسکی، دروازه‌بانی که یک دقیقه برای این تیم بازی نکرد، مبلغ ۳۹۵ هزار یورو به علاوه ۵ درصد سود از تاریخ شروع قرارداد محکوم شده است.

کد خبر: ۱۸۳۴۱۰
۱۲:۱۲ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

۳۹۵ هزار یورو بدون یک دقیقه بازی!

دیدارنیوز: دروازه‌بان اهل کشور بوسنی که در هیچ مسابقه‌ای پیراهن استقلال را بر تن نکرده بود، حکم محکومیت آبی‌پوشان را گرفت.

استقلال پیش از شروع بیست‌وچهارمین دوره لیگ برتر و در شرایطی که هنوز تکلیف سرمربی‌اش مشخص نبود دو بازیکن بوسنیایی به خدمت گرفت؛ وردان کیوسفسکی و آلمدین زیلیکیچ. این دو بازیکن بدون اینکه یک ثانیه هم بازی کنند از ایران رفتند و به فیفا شکایت کردند.

کیوسفسکی که اصلاً برای آبی پوشان به میدان نرفت، حکم محکومیت استقلال را گرفته است. بر اساس رأی فیفا، استقلال در این پرونده مبلغ ۳۹۵ هزار یورو به علاوه ۵ درصد سود از تاریخ شروع قرارداد محکوم شده است.

استقلال ۴۵ روز فرصت دارد تا پول کیوسفسکی را پرداخت کند، در غیر این صورت پنجره نقل و انتقالات باشگاه بسته خواهد شد.

زیلیکیچ دیگر بازیکنی بود که پیش از این استقلال با او به توافق رسیده بود تا در چند قسط پولش را بپردازد.

اینکه این دو بازیکن چگونه در زمان احمد شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره و فرشید سمیعی به عنوان مدیرعامل به استقلال پیوستند پرسشی است که تاکنون پاسخ قانع‌کننده‌ای به آن داده نشده است. شهریاری در واکنش به جذب این دو بازیکن گفته بود: «چون استقلال سرمربی نداشت با نظر شخصی من، این دو بازیکن بوسنیایی جذب شدند.» سمیعی هم روز گذشته گفت: «آن‌ها انتخاب هلدینگ خلیج فارس بودند؛ آن هم زمانی که برخی افراد ممنوع‌الکار شده بودند.» پاسخ‌هایی که جوابگوی دلار‌ها و یورو‌های از دست رفته نخواهد بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد