تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
مقررات این آزمون باید ثابت باشد

وزیر علوم از «کنکور» گفت؛ فعلا جایگزینی نداریم

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم می‌گوید که فعلا جایگزینی برای کنکور نداریم و باید این آزمون با ایمنی و سلامت کامل برگزار شود.

کد خبر: ۱۸۳۳۳۰
۱۰:۴۳ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴

وزیر علوم از «کنکور» گفت؛ فعلا جایگزینی نداریم

دیدارنیوز: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه فعلا جایگزینی برای کنکور نداریم، گفت: کنکور ابزاری برای رسیدن به آموزش عالی است و فعلا جایگزینی برای روش پذیرش در دانشگاه‌ها وجود ندارد؛ بنابراین باید این آزمون با ایمنی و سلامت کامل برگزار شود.

حسین سیمایی صراف در نشست روسای ستاد‌های استانی، نمایندگان تام الاختیار و مسئولان حفاظت از آزمون سراسری نوبت اول سال ۱۴۰۴ که امروز در ساختمان مرکز سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد، با بیان اینکه بیش از یک میلیون نفر درگیر مسئله کنکور هستند، گفت: در کشور ما نیز همانند برخی کشور‌های دیگر نظیر چین کنکور یک مسئله سرنوشت ساز است؛ بنابراین باید تمهیدات حفاظتی و سلامت برای برگزاری این آزمون را بکار بگیریم.

وی با بیان اینکه باید مشخص شود برگزاری کنکور تابع چه عواملی است و ثبات در قوانین و مقررات این آزمون باید ایجاد شود، تصریح کرد: پیش‌بینی‌پذیری در آزمون حق همه است؛ اینکه ما هر از گاهی مقررات را تغییر بدهیم، یک ظلم آشکار است.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: کنکور ابزاری برای رسیدن به آموزش عالی است و فعلا جایگزینی برای روش پذیرش در دانشگاه‌ها وجود ندارد؛ بنابراین باید آزمون سراسری با ایمنی و سلامت کامل برگزار شود؛ چرا که نوع آموزش مسیر توسعه، سرنوشت و آینده ایران را تعیین می‌کند و برای کارآمد شدن کنکور باید تلاش کنیم.

سیمایی صراف با تاکید بر اینکه باید فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها از مهارت‌های لازم برخوردار باشند، گفت: باید کیفیت آموزش دانشگاه‌ها به گونه‌ای باشد که دانشجویان ما بتوانند با دانشجویان خارجی رقابت کنند.

وی با بیان اینکه ده‌ها هزار نفر در برگزار کنکور مشارکت دارند، گفت: خانواده‌هایی که همراه داوطلبان برای برگزاری آزمون می‌آیند، باید فضای قابل احترامی برای این افراد دیده شود و مورد تکریم قرار بگیرند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد