تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
پس از توهین به مقدسات اهل سنت صورت گرفت

قوه قضائیه: ۴ نفر از عوامل پخش شبکه یک سیما بازداشت شدند

رسانه قوه قضائیه اعلام کرد که درپی توهین یک فرد به مقدسات اهل سنت در برنامه پخش شده از شبکه یک سیما، چهار نفر از عوامل اصلی پخش این برنامه با دستور قضایی بازداشت شدند.

کد خبر: ۱۸۳۳۲۰
۱۹:۳۷ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

قوه قضائیه: ۴ نفر از عوامل پخش شبکه یک سیما بازداشت شدند

دیدارنیوز: پس از پخش یک برنامه با محتوای توهین‌آمیز در شبکه یک سیما، چهار نفر از عوامل اصلی پخش این برنامه با دستور قضایی بازداشت شدند.

به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، در پی پخش یک برنامه تفرقه‌افکنانه در برنامه سیمای خانواده شبکه یک سیما ۴ نفر از عوامل اصلی پخش این برنامه با دستور قضایی بازداشت شدند.

روز چهارشنبه، طی یک ویدیو کوتاه در برنامه سیمای خانواده شبکه یک، به مقدسات اهل سنت توهین شده بود.

این گزارش حاکی است؛ در رابطه با پخش این برنامه مساله‌دار به دستور دادستان تهران پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات تا رسیدن به نتیجه نهایی ادامه خواهد داشت.

شب گذشته و پس از پخش این برنامه از شبکه یک سیما سازمان صدا و‌سیما طی بیانیه‌ای گفته: خطای نابخشودنی و مشکوک صورت‌گرفته در برنامه روز چهارشنبه سیمای خانواده شبکه یک سیما از لحظه بروز با حساسیت بالا و اقدام سریع و قاطع معاونت سیما و مرکز صیانت و حفاظت سازمان دنبال شد.

این بیانیه افزوده بود: علاوه بر حذف فوری ویدیو مذکور از سکو‌های تلوبیون و سپهر وابسته به سازمان صدا و سیما، بلافاصله در تماس با مقام قضایی برای ۸ نفر از عوامل و متخلفین اعلام‌جرم و این افراد به دستگاه قضایی معرفی شدند. همچنین مدیر گروه تولید مربوطه و مدیر پخش شبکه یک سیما از سمت خود عزل شدند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد