تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شهروندان تا حد امکان از تردد‌های غیرضروری در فضای باز به ویژه در ساعات اوج آلودگی، خودداری کنند

هشدار نارنجی؛ گردوغبار و افزایش غلظت ذرات معلق در تهران

طبق اعلام اداره کل هواشناسی تهران، ورود گرد و غبار از کانون‌های داخلی و فرا استانی از عصر روز پنج شنبه (۴ اردیبهشت ماه) تا پایان روز شنبه (۷ اردیبهشت ماه) در آسمان استان تهران موجب کاهش کیفیت هوا و دید افقی و افزایش غلظت ذرات معلق خواهد شد. 

کد خبر: ۱۸۳۳۱۳
۱۷:۴۳ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

هشدار نارنجی؛ گردوغبار و افزایش غلظت ذرات معلق در تهران

دیدارنیوز: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به هشدار نارنجی اداره کل هواشناسی، از احتمال کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت ذرات معلق در روز‌های پنج شنبه لغایت پایان روز شنبه (۴ لغایت ۶ اردیبهشت) خبر داد و توصیه کرد شهروندان به‌ویژه گروه‌های حساس از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

به نقل از رسانه حفاظت محیط زیست استان تهران، حسن عباس نژاد با اعلام این خبر گفت: بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی، ورود گرد و غبار از کانون‌های داخلی و فرا استانی از عصر روز پنج شنبه (۴ اردیبهشت ماه) تا پایان روز شنبه (۷ اردیبهشت ماه) در آسمان استان تهران موجب کاهش کیفیت هوا و دید افقی و افزایش غلظت ذرات معلق خواهد شد. 

وی با تأکید بر لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی، از شهروندان خواست تا حد امکان از تردد‌های غیرضروری در فضای باز به ویژه در ساعات اوج آلودگی، خودداری کنند. 

عباس نژاد با بیان اینکه کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی و زنان باردار به عنوان گروه‌های حساس جامعه باید بیش از دیگران مراقب سلامتی خود باشند، از عموم شهروندان خواست با پرهیز از هرگونه فعالیتی که منجر به تشدید آلودگی هوا می‌شود، همچون روشن کردن آتش یا استفاده غیرضروری از خودرو‌های شخصی در ارتقای کیفیت هوا مشارکت کنند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر