تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
هواشناسی ایران

بارانی‌شدن پایتخت و هشدار نارنجی برای آب‌های جنوب

سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج در آب‌های جنوب کشور هشدار داد و هواشناسی تهران می‌گوید هوای پایتخت از عصر فردا بارانی می‌شود.

کد خبر: ۱۵۹۷۳۱
۱۷:۲۱ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲

بارانی‌شدن پایتخت و هشدار نارنجی برای آب‌های جنوب

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید و افزایش ارتفاع موج به بیش از ۲ متر در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و خطر غرق شدن شناگران و شناور‌ها هشدار داد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ آورده است: وزش باد شدید تا ۳۰ نات و بیشینه ارتفاع موج در مناطق ساحلی تا بیش از ۱.۵ متر و در مناطق دور از ساحل به بیش از ۲ متر فردا (۲ آذرماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر و پنج‌شنبه و جمعه (۲۳ و ۲۴ آذرماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های بوشهر و هرمزگان، در خلیج فارس و تنگه هرمز و غرب دریای عمان پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی اختلال در تردد‌ها و فعالیت‌های دریایی، خطر غرق شدن شناور‌ها به‌خصوص شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین، پاره شدن تور‌های صیادی و خطر غرق شدن شناگرها، خطر خسارت به تاسیسات ساحلی و فراساحل و اختلال در فعالیت سکو‌های نفتی دور از انتظار نیست.

بر اساس توصیه سازمان هواشناسی ممانعت از تردد شناور‌های سبک، منع فعالیت‌های شیلاتی، ممانعت از ورود و خروج کشتی‌ها به بنادر و منع تردد کشتی‌های تجاری، منع فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحلی، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل و سکو‌های نفتی همچنین آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توسط فعالان دریایی در دستور کار قرار گیرد.

در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

از عصر فردا تهران بارانی می‌شود

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی تهران، از عصر چهارشنبه تا پنجشنبه شب (۲۲ تا ۲۳ آذرماه) با توجه به فعالیت سامانه بارشی در سطح استان افزایش ابر، بارش باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و طی روز پنج شنبه کاهش محسوس دما بین ۴ تا ۸ درجه سلسیوس مورد انتظار است.

بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگو‌های همدیدی وضعیت جوی استان تهران طی امروز تا بعد از ظهر فردا (۲۱ تا ۲۲ آذرماه) آسمانی نیمه ابری تا ابری و به دلیل سکون نسبی جو در نواحی پرتردد در بعضی ساعات به‌ویژه ساعات شب با غبار محلی، کاهش کیفیت هوا و انباشت آلاینده‌ها پیش‌بینی می‌شود.

از عصر چهارشنبه تا پنجشنبه شب (۲۲ تا ۲۳ آذرماه) با توجه به فعالیت سامانه بارشی در سطح استان افزایش ابر، بارش باران و وزش باد، در بخش‌های شمالی و ارتفاعات بارش باران و برف و در ارتفاعات بالادست و قله‌ها بارش برف و مه و کولاک مورد انتظار است.

از بعد از ظهر پنجشنبه تا صبح جمعه (۲۳ تا ۲۴ آذرماه) در پاره‌ای نقاط به‌ویژه بخش‌های جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

طی روز پنج شنبه کاهش محسوس دما بین ۴ تا ۸ درجه سلسیوس و روز جمعه افزایش دما مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، فیروزکوه با کمینه دمای ۴- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۲ آذرماه) نیمه‌ابری، در بعضی ساعت‌ها غبار محلی، از بعد از ظهر افزایش ابر با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۲۳ آذرماه) ابری و مه رقیق، همراه با بارش باران، از بعد از ظهر افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور