تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
علی‌محمد نمازی، فعال سیاسی مطرح کرد

کل ماجرای بابک زنجانی با ابهام مواجه است/ سرمایه او از کجا تامین شده؟

علی‌محمد نمازی، فعال سیاسی درباره بازگشت جنجالی بابک زنجانی به اقتصاد ایران گفت: کل ماجرای بابک زنجانی با ابهام مواجه است؛ از نقش او در دور زدن تحریم‌ها تا دوران زندان و صدور حکم اعدام و اکنون که به‌طرزی معجزه‌آسا نجات یافته و حالا سرمایه‌گذاری‌های کلان هم می‌کند.

کد خبر: ۱۸۳۱۸۸
۰۹:۰۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴

کل ماجرای بابک زنجانی با ابهام مواجه است/ سرمایه او از کجا تامین شده؟

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی گفت: روشن نیست که سرمایه هنگفتی که بابک زنجانی برای سرمایه‌گذاری آورده، از کجا تأمین شده است؛ آیا متعلق به خودش است یا از منابع و سرمایه‌گذاران دیگر استفاده می‌کند؟ یا این پول حاصل دور زدن تحریم‌هاست، یا به شکلی دیگر به دست آمده است. به همین دلیل باید شفاف توضیح داده شود.

اخیرا خبری عجیب منتشر شد؛ اینکه بابک زنجانی که پیش‌تر زندانی و حتی محکوم به اعدام شده بود، در حوزه حمل و نقل سرمایه‌گذاری‌ای کلان انجام داده است؛ سرمایه‌گذاری‌ای که به هیچ وجه تا پیش از این در قدرت بخش خصوصی نبوده است. همین مسئله باعث شد تا پرسش‌های بسیاری درخصوص زنجانی به وجود آید که آیا حالا دیگر باید او را یک سرمایه‌گذار بدانیم؟

علی‌محمد نمازی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «کل ماجرای بابک زنجانی با ابهام مواجه است؛ از نقش او در دور زدن تحریم‌ها تا دوران زندان و صدور حکم اعدام و اکنون که به‌طرزی معجزه‌آسا نجات یافته و حالا سرمایه‌گذاری‌های کلان هم می‌کند و طبق اخبار، قصد دارد ۵۶ هزار میلیارد تومان و بلکه بیشتر در پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی سرمایه‌گذاری کند. همه اینها دارای ابهام و بسیار پرسش‌برانگیز است».

او ادامه داد: «روشن نیست که سرمایه هنگفتی که زنجانی برای سرمایه‌گذاری آورده، از کجا تأمین شده است؛ آیا متعلق به خودش است یا از منابع و سرمایه‌گذاران دیگر استفاده می‌کند؟ یا این پول حاصل دور زدن تحریم‌هاست، یا به شکلی دیگر به دست آمده است. به همین دلیل باید شفاف توضیح داده شود».

این تحلیلگر سیاسی همچنین بیان کرد: «اگر از دید برخی، زنجانی با دور زدن تحریم‌ها کار مثبتی برای کشور انجام داده، این دیدگاه قابل تأمل است. در شرایطی که سرمایه‌گذاری داخلی در این سطح و با این حجم در کشور وجود ندارد، ورود او به حوزه حمل‌ونقل اعم از جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند ولی باید دید که این سرمایه از کجا تأمین شده است. آیا همان پول‌هایی است که بر سرش مناقشه وجود داشته یا اموال شخصی‌اش است که در حالت دوم این پرسش به وجود می‌آید چه طور اویی که پیش از زندان یک جوان بود به چنین ثروتی رسیده است».

نمازی در پایان گفت: «مهم آن است که این سرمایه‌گذاری‌ها روند واقعی، پایدار و به‌دور از نمایش و تبلیغات را طی کند. اگر منابع مالی او واقعی باشد و به‌درستی هزینه شود، به اقتصاد کشور کمک می‌کند، اما باز هم می‌گویم که مردم حق دارند بدانند که این سرمایه از کجا آمده، متعلق به چه کسی است، و چه نتایجی خواهد داشت تا مباد که باز هم مسائلی از همان دست که باعث به زندان افتادن زنجانی شد، پدید آید».

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
شیرین قایممقامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
0
0
واقعا عجیب وحتی خجالت آورست و یک بد آموزی برای نوجوانان و جوانان کشور گرچه نظر ما تاثیری ندارد ولی مشکله ابراز نظر ننمودن.
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور