تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
علی‌محمد نمازی، فعال سیاسی مطرح کرد

کل ماجرای بابک زنجانی با ابهام مواجه است/ سرمایه او از کجا تامین شده؟

علی‌محمد نمازی، فعال سیاسی درباره بازگشت جنجالی بابک زنجانی به اقتصاد ایران گفت: کل ماجرای بابک زنجانی با ابهام مواجه است؛ از نقش او در دور زدن تحریم‌ها تا دوران زندان و صدور حکم اعدام و اکنون که به‌طرزی معجزه‌آسا نجات یافته و حالا سرمایه‌گذاری‌های کلان هم می‌کند.

کد خبر: ۱۸۳۱۸۸
۰۹:۰۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴

کل ماجرای بابک زنجانی با ابهام مواجه است/ سرمایه او از کجا تامین شده؟

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی گفت: روشن نیست که سرمایه هنگفتی که بابک زنجانی برای سرمایه‌گذاری آورده، از کجا تأمین شده است؛ آیا متعلق به خودش است یا از منابع و سرمایه‌گذاران دیگر استفاده می‌کند؟ یا این پول حاصل دور زدن تحریم‌هاست، یا به شکلی دیگر به دست آمده است. به همین دلیل باید شفاف توضیح داده شود.

اخیرا خبری عجیب منتشر شد؛ اینکه بابک زنجانی که پیش‌تر زندانی و حتی محکوم به اعدام شده بود، در حوزه حمل و نقل سرمایه‌گذاری‌ای کلان انجام داده است؛ سرمایه‌گذاری‌ای که به هیچ وجه تا پیش از این در قدرت بخش خصوصی نبوده است. همین مسئله باعث شد تا پرسش‌های بسیاری درخصوص زنجانی به وجود آید که آیا حالا دیگر باید او را یک سرمایه‌گذار بدانیم؟

علی‌محمد نمازی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «کل ماجرای بابک زنجانی با ابهام مواجه است؛ از نقش او در دور زدن تحریم‌ها تا دوران زندان و صدور حکم اعدام و اکنون که به‌طرزی معجزه‌آسا نجات یافته و حالا سرمایه‌گذاری‌های کلان هم می‌کند و طبق اخبار، قصد دارد ۵۶ هزار میلیارد تومان و بلکه بیشتر در پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی سرمایه‌گذاری کند. همه اینها دارای ابهام و بسیار پرسش‌برانگیز است».

او ادامه داد: «روشن نیست که سرمایه هنگفتی که زنجانی برای سرمایه‌گذاری آورده، از کجا تأمین شده است؛ آیا متعلق به خودش است یا از منابع و سرمایه‌گذاران دیگر استفاده می‌کند؟ یا این پول حاصل دور زدن تحریم‌هاست، یا به شکلی دیگر به دست آمده است. به همین دلیل باید شفاف توضیح داده شود».

این تحلیلگر سیاسی همچنین بیان کرد: «اگر از دید برخی، زنجانی با دور زدن تحریم‌ها کار مثبتی برای کشور انجام داده، این دیدگاه قابل تأمل است. در شرایطی که سرمایه‌گذاری داخلی در این سطح و با این حجم در کشور وجود ندارد، ورود او به حوزه حمل‌ونقل اعم از جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند ولی باید دید که این سرمایه از کجا تأمین شده است. آیا همان پول‌هایی است که بر سرش مناقشه وجود داشته یا اموال شخصی‌اش است که در حالت دوم این پرسش به وجود می‌آید چه طور اویی که پیش از زندان یک جوان بود به چنین ثروتی رسیده است».

نمازی در پایان گفت: «مهم آن است که این سرمایه‌گذاری‌ها روند واقعی، پایدار و به‌دور از نمایش و تبلیغات را طی کند. اگر منابع مالی او واقعی باشد و به‌درستی هزینه شود، به اقتصاد کشور کمک می‌کند، اما باز هم می‌گویم که مردم حق دارند بدانند که این سرمایه از کجا آمده، متعلق به چه کسی است، و چه نتایجی خواهد داشت تا مباد که باز هم مسائلی از همان دست که باعث به زندان افتادن زنجانی شد، پدید آید».

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
شیرین قایممقامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
0
0
واقعا عجیب وحتی خجالت آورست و یک بد آموزی برای نوجوانان و جوانان کشور گرچه نظر ما تاثیری ندارد ولی مشکله ابراز نظر ننمودن.
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها