تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
علاالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی اعلام کرد

تغییر ساعت در کشور سیاسی نیست

علاالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور درباره تغییر ساعت رسمی گفت: اصلا بحث سیاسی نیست و صرفا بحث صرفه‌جویی در انرژی و استفاده از نور طبیعی خورشید با استفاده از فصول سال است.

کد خبر: ۱۸۳۱۴۵
۱۰:۰۶ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

تغییر ساعت در کشور سیاسی نیست

دیدارنیوز: رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: صلاح کشور و صلاح مصرف انرژی در این است که دولت این اختیار (تغییر ساعت) را داشته باشد تا بتواند تصمیم‌گیری کنند.

علاالدین رفیع‌زاده در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره این‌که برخی از نمایندگان مجلس عنوان می‌کنند درخواست تغییر ساعت از سوی دولت با نگاه سیاسی است و نیازی نیست تغییر ساعتی صورت گیرد و دولت می‌تواند برای جلوگیری از ناترازی انرژی کارکنان خود را زودتر فرابخواند، گفت: افرادی که چنین ادعایی دارند، اگر یک جست‌و‌جو در گوگل بزنند که جابه‌جایی ساعت و استفاده از نور طبیعی خورشید چقدر روی صرفه‌جویی در انرژی اثر می‌گذارد، دیگر این حرف سیاسی را نمی‌زنند. 

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور خاطرنشان کرد: به نظر من مطالعات انجام شده را ببینند و بعد قضاوت کنند اصلا بحث سیاسی نیست و صرفاً بحث صرفه‌جویی در انرژی و استفاده از نور طبیعی خورشید با استفاده از فصول سال است.

وی در پاسخ به این‌که آیا مجلس می‌تواند اجازه تغییر ساعت را ندهد، بیان کرد: مجلس قانون‌گذار است و باید تصویب کنند، اگر تصویب نکنند که اتفاقی نمی‌افتد. در هر حال مجلس هر تصمیمی بگیرد، ما احترام می‌گذاریم.

رفیع‌زاده خاطرنشان کرد: صلاح کشور و صلاح مصرف انرژی در این است که دولت این اختیار (تغییر ساعت) را داشته باشد تا بتواند تصمیم‌گیری کنند.

وی درباره این‌که بعضی از نمایندگان به مطالعات دانشگاه‌های دیگر از جمله در خصوص ثابت ماندن ساعت کشور استناد می‌کنند، اظهار داشت: من اطلاعی از مطالعات دانشگاه شیکاگو ندارم ولی اگر اشتباه نکنم، حدود هفتاد و چند کشور در حال حاضر همین شیوه تغییر ساعت را دارند و در برخی از کشور‌ها حتی چند بار ساعت تغییر می‌دهند. 

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور تاکید کرد: به هر حال، با نگاهی عمومی هم تصور کنید، وقتی نور خورشید قابل استفاده است و صبح زودتر طلوع می‌کند و این امکان را به ما می‌دهد که از روشنایی استفاده کنیم؛ بنابراین، می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌برداری کنیم و در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنیم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی