تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وکیل خواننده ایرانی توضیحاتی ارایه کرد

آخرین خبر درباره حکم «تتلو»

عاطفه حاذق، یکی از وکلای تتلو، خواننده خبرساز ایرانی که این روزها حکم اعدام او رسانه‌ای شده است، گفت: در پی ابهام و تعابیر مختلف ایجاد شده در عموم در خصوص خبر سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با امیر تتلو در هفته‌ گذشته، وکلای ایشان اعلام کردند در آخرین مراجعه خود به شعبه رسیدگی کننده، قاضی شعبه دستور داد جهت رفع ابهامات ذکر شده به صورت علنی اعلام شود که قضات پرونده به تازگی وارد مرحله جدی رسیدگی قضایی شده و تاکنون هیچ تصمیم جدی‌ای در خصوص این پرونده اخذ نشده است.

کد خبر: ۱۸۳۱۲۸
۱۹:۱۲ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۴

آخرین خبر درباره حکم «تتلو»

دیدارنیوز: هفته گذشته سخنگوی قوه قضائیه در نشست هفتگی در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره پرونده امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو توضیحاتی را ارائه کرد.

به گفته سخنگوی قوه قضائیه، حکم اعدام امیرحسین مقصدلو صادر شده است. حکم در دیوان عالی کشور در حال رسیدگی است و هنوز قطعیت آن اعلام نشده است. هرگونه اطلاع‌رسانی در این خصوص قبل از اینکه دیوان عالی کشور نظر خود را اعلام کند، قابل تأیید نیست.

اما عاطفه حاذق، یکی از وکلای تتلو توضیحاتی را در قالب یک متن در اختیار روزنامه شرق جهت انتشار قرار داد. در متن پیام وکلای امیرحسین مقصودلو آمده است:

در پی ابهام و تعابیر مختلف ایجاد شده در عموم در خصوص خبر سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با امیر تتلو در هفته‌ی گذشته وکلای ایشان مجید نقشی و عاطفه حاذق اعلام کردند در آخرین مراجعه خود به شعبه رسیدگی کننده مورخ:١٤٠٤/٠١/٢٧ قاضی شعبه دستور داد جهت رفع ابهامات ذکر شده به صورت علنی اعلام گردد که قضات پرونده به تازگی وارد مرحله جدی رسیدگی قضایی شده و تاکنون هیچ تصمیم جدی‌ای در خصوص این پرونده اخذ نشده است.

ضمناً در پی اخبار گذشته مبنی بر درخواست کمک از مراجع عظام توسط وکلا، ایشان اعلام کردند که مراجع عظام فارغ از فرد مرتکب اعمال شرح داده شده را مصداق سب النبی ندانسته و مستحق پذیرش توبه و استغفار تشخیص داده‌اند.

و در پایان نیز وکیل جدید امیر تتلو، عاطفه حاذق که پس از صدور حکم سب النبی وارد پرونده شد، خبر از درخواست تشکیل پرونده شخصیت برای وی به هدف تشخیص قصد و اراده و همچنین تفکیک رفتار‌های ارادی و غیر ارادی او کرد که در صورت لزوم اخبار آن متعاقباً به سمع و نظر عموم مردم خواهد رسید.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها