تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
وکیل خواننده ایرانی توضیحاتی ارایه کرد

آخرین خبر درباره حکم «تتلو»

عاطفه حاذق، یکی از وکلای تتلو، خواننده خبرساز ایرانی که این روزها حکم اعدام او رسانه‌ای شده است، گفت: در پی ابهام و تعابیر مختلف ایجاد شده در عموم در خصوص خبر سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با امیر تتلو در هفته‌ گذشته، وکلای ایشان اعلام کردند در آخرین مراجعه خود به شعبه رسیدگی کننده، قاضی شعبه دستور داد جهت رفع ابهامات ذکر شده به صورت علنی اعلام شود که قضات پرونده به تازگی وارد مرحله جدی رسیدگی قضایی شده و تاکنون هیچ تصمیم جدی‌ای در خصوص این پرونده اخذ نشده است.

کد خبر: ۱۸۳۱۲۸
۱۹:۱۲ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۴

آخرین خبر درباره حکم «تتلو»

دیدارنیوز: هفته گذشته سخنگوی قوه قضائیه در نشست هفتگی در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره پرونده امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو توضیحاتی را ارائه کرد.

به گفته سخنگوی قوه قضائیه، حکم اعدام امیرحسین مقصدلو صادر شده است. حکم در دیوان عالی کشور در حال رسیدگی است و هنوز قطعیت آن اعلام نشده است. هرگونه اطلاع‌رسانی در این خصوص قبل از اینکه دیوان عالی کشور نظر خود را اعلام کند، قابل تأیید نیست.

اما عاطفه حاذق، یکی از وکلای تتلو توضیحاتی را در قالب یک متن در اختیار روزنامه شرق جهت انتشار قرار داد. در متن پیام وکلای امیرحسین مقصودلو آمده است:

در پی ابهام و تعابیر مختلف ایجاد شده در عموم در خصوص خبر سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با امیر تتلو در هفته‌ی گذشته وکلای ایشان مجید نقشی و عاطفه حاذق اعلام کردند در آخرین مراجعه خود به شعبه رسیدگی کننده مورخ:١٤٠٤/٠١/٢٧ قاضی شعبه دستور داد جهت رفع ابهامات ذکر شده به صورت علنی اعلام گردد که قضات پرونده به تازگی وارد مرحله جدی رسیدگی قضایی شده و تاکنون هیچ تصمیم جدی‌ای در خصوص این پرونده اخذ نشده است.

ضمناً در پی اخبار گذشته مبنی بر درخواست کمک از مراجع عظام توسط وکلا، ایشان اعلام کردند که مراجع عظام فارغ از فرد مرتکب اعمال شرح داده شده را مصداق سب النبی ندانسته و مستحق پذیرش توبه و استغفار تشخیص داده‌اند.

و در پایان نیز وکیل جدید امیر تتلو، عاطفه حاذق که پس از صدور حکم سب النبی وارد پرونده شد، خبر از درخواست تشکیل پرونده شخصیت برای وی به هدف تشخیص قصد و اراده و همچنین تفکیک رفتار‌های ارادی و غیر ارادی او کرد که در صورت لزوم اخبار آن متعاقباً به سمع و نظر عموم مردم خواهد رسید.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی