تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
همه تحریم‌ها باید برداشته شود

جزییات «مذاکرات رم» از زبان غریب‌آبادی/ خط قرمز ایران چیست؟

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جزییات مذاکرات رم را از زبان غریب‌آبادی معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه تشریح کرد و گفت: این مقام مسئول در دستگاه دیپلماسی مطرح کرد از نظر ما همه تحریم‌ها باید برداشته و منجر به انتفاع اقتصادی مردم ایران شود. غریب آبادی گفت که ما بر سر اصل حق ایران برای غنی سازی اورانیوم مذاکره نمی‌کنیم و غنی سازی اورانیوم جزء خطوط قرمز ما قرار دارد؛ ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست و غنی سازی اورانیوم نیز با اهداف صلح آمیز در کشور انجام می‌شود.

کد خبر: ۱۸۳۱۲۲
۱۷:۴۹ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۴

جزییات «مذاکرات رم» از زبان غریب‌آبادی/ خط قرمز ایران چیست؟

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جزییات مذاکرات رُم را از زبان غریب آبادی معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه تشریح کرد.

ابراهیم رضایی در تشریح نشست امروز (یکشنبه ۳۱ فروردین ماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه امروز مهمان کمیسیون بود که در این راستا گزارشی از مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده آمریکا طی روز گذشته در شهر رُم به اعضای کمیسیون ارائه و به سوالات اعضا پاسخ داد.

وی با اشاره به مطالب مطرح شده از سوی معاون وزیر امور خارجه کشورمان، اظهار کرد: غریب آبادی عنوان کرد جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات جدی بوده و خواهان تاخیر نیست لذا طرف مقابل نیز باید جدیت خود را نشان دهد و تحت فشار اسرائیل که درصدد تخریب مذاکرات است، قرار نگیرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: این مقام مسئول در دستگاه دیپلماسی مطرح کرد در مذاکرات رُم چارچوب کلی و دستورکار گفت‌و‌گو‌های فنی، گفت‌و‌گو و تفاهم شد؛ پیشنهادات ما در چارچوب نظام و مصوبات نهاد‌های بالادستی تدوین شده و مشخص است لذا از نظر ما همه تحریم‌ها باید برداشته و منجر به انتفاع اقتصادی مردم ایران شود.

نماینده مردم دشتستان در مجلس دوازدهم ادامه داد: غریب آبادی گفت که ما بر سر اصل حق ایران برای غنی سازی اورانیوم مذاکره نمی‌کنیم و غنی سازی اورانیوم جزء خطوط قرمز ما قرار دارد؛ ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست و غنی سازی اورانیوم نیز با اهداف صلح آمیز در کشور انجام می‌شود.

رضایی در این راستا تصریح کرد: معاون وزیر امور خارجه مطرح کرد جلسات کارشناسی و فنی با هدف استخراج جزئیات مذاکرات روز چهارشنبه به صورت غیرمستقیم در مسقط برگزار خواهد شد و فعلا در حال استخراج اصول کلی مذاکرات هستیم. همچنین تاکید شده که مبانی تحریم یعنی مبانی تحریمی کنگره و دستورات اجرایی رییس جمهور باید حتما لغو شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه امروز کمیسیون لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران بررسی شد؛ ابتدا عنوان این لایحه به اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی نیرو‌های مسلح تغییر یافت و بخشی‌هایی بررسی و بخش‌های دیگری نیز برای بررسی بیشتر به کمیته مربوطه ارجاع شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر