تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هواشناسی ایران ۲۹ فروردین ۱۴۰۴

احتمال بارش برف در ارتفاعات و روند افزایشی دما/ دمای تهران به ۴ درجه رسید

امروز جمعه ۲۹ فروردین ماه در برخی نقاط استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی در برخی ساعات رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود و بارش برف در ارتفاعات و مناطق سردسیر دور از انتظار نیست.

کد خبر: ۱۸۳۰۰۱
۰۹:۳۹ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۴

احتمال بارش برف در ارتفاعات و روند افزایشی دما

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از احتمال بارش برف در ارتفاعات و مناطق سردسیر کشور خبر داد.

صادق ضیاییان در گفت‌و‌گو با ایسنا با اشاره به نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی گفت: امروز جمعه ۲۹ فروردین ماه در برخی نقاط استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی در برخی ساعات رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه بارش برف در ارتفاعات و مناطق سردسیر دور از انتظار نیست، اظهار کرد: شنبه۳۰ فروردین ماه در برخی نقاط شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات البرز، مرکزی، خراسان شمالی، شمال شرق خراسان رضوی و یکشنبه ۳۱ فروردین ماه در شمال استان‌های آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده رخ می‌دهد.

ضیاییان ادامه داد: طی این مدت در سایر مناطق کشور آسمان صاف خواهد بود و اول اردیبهشت دوشنبه در ساعات بعدازظهر در جنوب غرب برخی نقاط در غرب، شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر رگبار پراکنده و وزش باد پیش بینی می‌شود و سه شنبه دوم اردیبهشت ماه بارش در برخی نقاط نیمه غربی و غرب سواحل دریای خزر ادامه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: جمعه و شنبه (۲۹ و ۳۰ فروردین) در نیمه شرقی برخی مناطق در مرکز و جنوب کشور وزش یاد شدید رخ می‌دهد که در مناطق مستعد همراه با گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهد بود. همچنین از روز شنبه (۳۰ فروردین ماه) در غالب مناطق کشور دما روند افزایشی خواهد داشت و جمعه و شنبه (۲۹ و ۳۰ فروردین ماه) خلیج فارس تنگه هرمز دریای عمان و دریای خزر مواج و پرمتلاطم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران اظهارکرد: آسمان تهران امروز جمعه (۲۹‌فروردین‌ماه) صاف تا کمی ابری در برخی از ساعات افزایش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۳۰ فروردین‌ماه) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۶و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر
امروز شنبه ۱۵ آذر