تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
هواشناسی ایران ۲۴ فروردین ۱۴۰۴

رگبار پراکنده در شمال و شمال شرق/ بارش برف در ارتفاعات

سازمان هواشناسی امروز (یکشنبه) برای استان‌های شمالی و شمال شرق کشور رگبار پراکنده باران و رعد و برق پیش‌بینی کرد.

کد خبر: ۱۸۲۷۳۹
۰۸:۳۳ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴

رگبار پراکنده در شمال و شمال شرق/ بارش برف در ارتفاعات

دیدارنیوز: امروز (یکشنبه) در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، برخی نقاط در استان‌های ساحلی دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و ارتفاعات زاگرس مرکزی، افزایش ابر و رگبار پراکنده گاهی همراه با رعد و برق پیش بینی می‌شود.

فردا (دوشنبه) با ورود سامانه بارشی از غرب کشور، در نیمه غربی و سواحل دریای خزر بارش باران رخ خواهد داد. همچنین دوشنبه در برخی نقاط شمال شرق کشور بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

سه شنبه در غرب، شمال غرب، دامنه و ارتفاعات البرز، شمال شرق، ارتفاعات زاگرس مرکزی و بخش‌هایی از مرکز کشور، چهارشنبه و پنجشنبه در شمال غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز و شمال شرق کشور، رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد تگرگ پیش بینی می‌شود.

طی روز‌های دوشنبه و سه شنبه در ارتفاعات شمال غرب بارش برف دور از انتظار نیست.

همچنین روز یکشنبه در مرکز، شرق، شمال شرق، دوشنبه در نیمه غربی، مرکز، شمال شرق و سه‌شنبه و چهارشنبه در شمال غرب، غرب، مرکز و نیمه شرقی کشور، در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی همراه با گردوخاک رخ خواهد داد.

طی روز‌های دوشنبه و سه شنبه شرایط تشکیل گردوخاک بر روی عراق و انتقال آن به نوار غربی کشور مهیا است.

از امروز تا سه شنبه خلیج فارس و دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۲۳ و کمینه دمای آن به ۱۴ درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد رسید.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد