تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
پلیس پایتخت خبر داد

آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد

سرهنگ مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مردی جوان به اتهام سرقت به‌عنف و آزار و اذیت چند زن خبر داد.

کد خبر: ۱۸۲۷۳۳
۱۹:۵۰ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴

آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد

دیدارنیوز: معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری آزارگر زنان تهرانی خبر داد.

سرهنگ مرتضی نثاری؛ معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مردی جوان به اتهام سرقت به‌عنف و آزار و اذیت چند زن خبر داد و گفت: اواخر بهمن ماه ۱۴۰۳، پرونده‌ای با موضوع سرقت همراه با آزار و اذیت جنسی از شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک تهران به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.

وی افزود: در نخستین مرحله از رسیدگی به این پرونده، خانم جوانی (متولد ۱۳۶۴) با حضور در اداره شانزدهم اعلام داشت که شغلش نظافت منزل است و از طریق درج آگهی در سایت دیوار، با مشتریان در تماس است. به گفته این خانم، در تاریخ ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۳، فردی که خود را «آقای ملکی» معرفی کرده بود، برای نظافت راه‌پله‌های ساختمانی در محدوده چهارراه ایران‌خودرو تماس گرفته و آدرسی در همان منطقه به وی داده بود.

سرهنگ نثاری ادامه داد: شاکیه در ادامه اظهارات خود عنوان کرد که در ساعت ۶ عصر در محل حاضر شده و مردی جوان با یک دستگاه موتورسیکلت سبزرنگ با او مواجه شده و ضمن معرفی خود به نام «آقای ملکی» با اصرار و به بهانه رفتن به محل ساختمان، وی را سوار موتورسیکلت کرد. این مرد ناگهان مسیر خود را به سمت اتوبان کرج تغییر داد و به بیراهه رفت. زمانی که شاکیه به این موضوع اعتراض می‌کند، متهم با تهدید چاقو ابتدا گوشی تلفن همراه او را به سرقت می‌برد و سپس او را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد و در نهایت به‌سرعت از محل متواری می‌شود.

به گفته این مقام انتظامی با توجه به حساسیت بالای موضوع، تیمی ویژه از کارآگاهان اداره شانزدهم مأمور رسیدگی به پرونده شدند.

در جریان تحقیقات، شکات دیگری نیز شناسایی شدند که همگی به شیوه‌ای مشابه توسط سرنشین یک موتورسیکلت سبزرنگ مورد سرقت و آزار قرار گرفته بودند.

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به ویژگی‌های مشترک پرونده‌ها گفت: شکات اغلب زنانی بودند که برای مشاغلی نظیر پرستاری کودک یا نظافت به‌صورت روزمزد و موقت فعالیت می‌کردند و آگهی خود را در سایت‌هایی نظیر دیوار منتشر کرده بودند.

وی افزود: در ادامه اقدامات اطلاعاتی و فنی و با استفاده از اطلاعات جمع‌آوری‌شده از شکات، سرانجام در تاریخ ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۳، متهم ۲۳ ساله در حوالی چهارراه ایران‌خودرو ـ روبه‌روی فرش وزرا ـ شناسایی و دستگیر شد. در زمان دستگیری، سلاح سرد مورد استفاده در جرایم نیز از او کشف و ضبط شد.

آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد

سرهنگ نثاری با اشاره به اعترافات صریح متهم اظهار کرد: متهم در بازجویی‌های اولیه عنوان کرده که با استفاده از هویت جعلی و معرفی خود به نام «ملکی» در سایت دیوار، زنان جویای کار را شناسایی و با آن‌ها تماس می‌گرفته و با ترفند‌هایی نظیر استخدام برای پرستاری یا نظافت، قرار ملاقات می‌گذاشته است. وی قربانیان را به بهانه رفتن به محل کار، سوار موتورسیکلت کرده و در صورت مخالفت، با تهدید چاقو آن‌ها را وادار به سوار شدن می‌کرد.

وی ادامه داد: با توجه به اعترافات صریح متهم، شناسایی دقیق وی توسط شکات و احتمال ارتکاب جرایم مشابه دیگر، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است.

معاون پلیس آگاهی در پایان تصریح کرد: از تمام شهروندانی که متهم را شناسایی می‌کنند و خود نیز شکایتی مشابه دارند، دعوت می‌شود تا جهت پیگیری شکایت به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند همچنین به شکات اطمینان داده می‌شود که هویت و اظهارات آنان نزد پلیس کاملاً محرمانه خواهد ماند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور