تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
پنج نهاد و یک شخص به بهانه حمایت از برنامه هسته‌ای ایران تحریم شدند

تحریم‌های جدید آمریکا قبل از مذاکرات عمان

در آستانه مذاکرات ایران و آمریکا در کشور عمان، آمریکا پنج نهاد و یک شخص را به بهانه حمایت از برنامه هسته‌ای ایران، تحت تحریم قرار داده است.

کد خبر: ۱۸۲۶۲۰
۱۸:۳۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴

تحریم‌های جدید آمریکا قبل از مذاکرات عمان

دیدارنیوز: تنها چند روز پیش از مذاکرات ایران و آمریکا، وزارت خرانه‌داری آمریکا پنج نهاد و یک شخص را به بهانه حمایت از برنامه هسته‌ای ایران، تحت تحریم قرار داد.

تنها چند روز پیش از مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا و ۲ روز پس از اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره نیاز طرفین برای موفقیت در این مذاکرات، وزارت خزانه‌داری آمریکا عصر چهارشنبه از اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران خبر داد.

بر اساس بیانیه منتشر شده در تارنمای این وزارتخانه، آمریکا پنج نهاد و یک شخص را به بهانه حمایت از برنامه هسته‌ای ایران، تحت تحریم قرار داده است.

وزارت خزانه داری آمریکا هدف از این اقدام را «جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای» معرفی کرده است.

بر اساس بیانیه منتشر شده، شرکت‌ها و فرد تحریم شده به‌علت حمایت از سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت فناوری سانتریفیوژ ایران (TESA) تحریم شده‌اند.

«اسکای بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز ادعا کرد: «تلاش بی‌پروایانه ایران برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای همچنان تهدیدی جدی علیه ایالات متحده، ثبات منطقه و امنیت جهانی است. خزانه‌داری به استفاده از ابزار‌های خود برای برهم زدن هرگونه تلاش ایران برای پیشبرد برنامه هسته‌ای و برنامه بی ثبات کننده گسترده‌تر خود ادامه خواهد داد.»

ادعای بسنت علیه ایران درحالی است که علاوه‌بر شروع شدن مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا در عمان در روز شنبه، «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور ایران ساعاتی پیش تأکید کرد: «ما به دنبال بمب اتم نیستیم. چه کسی بالاتر از رهبری می‌توانند در این مملکت حکم صادر کند؟!. ایشان رسما فتوا دادند که ساخت بمب اتم حرام است. این‌ها مدام می‌خواهند تبلیغ کنند که ایران به دنبال بمب اتم است.»

با این وجود، وزیر خزانه‌داری آمریکا در راستای سیاست‌های ضدایرانی این کشور، دستور اجرایی رؤسای جمهور آمریکا از جمله «دونالد ترامپ» را عامل اعمال تحریم‌های تازه علیه تهران معرفی کرده است.

طبق بیانیه منتشر شده در تارنمای این وزارتخانه، شرکت «فنی و مهندسی آتبین ایستا»، «مجید مسلط» مدیرعامل این شرکت، شرکت «پگاه آلومینیوم اراک»، به اتهام تأمین تجهیزات و آلومینیوم مورد نیاز شرکت فناوری سانتریفیوژ ایران تحریم شده‌اند.

شرکت‌های «انرژی توریوم» (Thorium Power Company)، «ساترا پارس» و «صنایع آذرآب» نیز جزو اهداف تحریمی تازه آمریکا هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی