تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هشدار سازمان ملل درباره تاثیر هوش مصنوعی بر مشاغل جهانی

سازمان ملل متحد هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند در سراسر جهان بر ۴۰ درصد مشاغل تاثیر بگذارد و نابرابری بین کشور‌ها را بدتر کند.

کد خبر: ۱۸۲۵۳۵
۱۰:۱۴ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۴

هشدار سازمان ملل درباره تاثیر هوش مصنوعی بر مشاغل جهانی

دیدارنیوز: سازمان ملل متحد پیش‌بینی می‌کند ارزش بازار هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۳ به ۴ تریلیون و ۸۰۰ میلیارد دلار برسد.

به نقل از دیجیاتو، سازمان ملل متحد پیش‌بینی می‌کند ارزش بازار هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۳ به ۴ تریلیون و ۸۰۰ میلیارد دلار برسد که تقریباً برابر اندازه اقتصاد آلمان است این آژانس نگرانی‌هایی را نیز مطرح کرده است: هوش مصنوعی می‌تواند در سراسر جهان بر ۴۰ درصد مشاغل تأثیر بگذارد و نابرابری بین کشور‌ها را بدتر کند.

براساس گزارش آژانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (UNCTAD)، پیش‌بینی می‌شود ارزش بازار هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۳ به ۴ تریلیون و ۸۰۰ میلیارد دلار برسد. البته هوش مصنوعی پیشرفته در تمام کشور‌ها فراگیر نخواهد نبود؛ یعنی دستاورد‌های اقتصادی ناشی از این فناوری در برخی کشور‌ها متمرکز می‌ماند. همچنین این آژانس نگرانی‌هایی درباره اتوماسیون و جابه‌جایی شغلی مطرح کرده و هشدار داده هوش مصنوعی می‌تواند ۴۰ درصد مشاغل را در سراسر جهان تحت‌تأثیر قرار دهد.

طبق این گزارش، هوش مصنوعی صرفاً برای مشاغل جنبه منفی ندارد و می‌تواند صنایع جدید ایجاد و کارکنان را توانمند کند؛ به شرطی که سرمایه‌گذاری کافی در ارتقای مهارت‌های افراد وجود داشته باشد.

هشدار سازمان ملل درباره تاثیر هوش مصنوعی بر مشاغل جهانی

تأثیر هوش مصنوعی بر مشاغل

به گفته سازمان ملل، ابزار‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی اقتصاد را متحول و فرصت‌های زیادی ایجاد می‌کنند، اما نابرابری بیشتر بین کشور‌ها را نیز به دنبال دارند. این گزارش نشان می‌دهد ۱۰۰ شرکت که عمدتاً در ایالات متحده و چین واقع شده‌اند، ۴۰ درصد هزینه‌های تحقیق‌وتوسعه در زمینه هوش مصنوعی را به خود اختصاص داده‌اند.

علاوه‌براین، سازمان ملل اشاره می‌کند غول‌های فناوری پیشرو آمریکایی که از رونق هوش مصنوعی سود می‌برند، مانند اپل، انویدیا و مایکروسافت، اکنون نیز ارزش بازاری دارند که با تولید ناخالص داخلی کل قاره آفریقا رقابت می‌کند. تسلط هوش مصنوعی بر سطوح ملی و شرکتی شکاف‌های فناوری را بیش‌ازپیش افزایش می‌دهد و بسیاری از کشور‌ها را در معرض خطر عقب‌ماندن قرار می‌دهد. این گزارش می‌گوید ۱۱۸ کشور در موضوع حاکمیت هوش مصنوعی غایب هستند.

UNCTAD در گزارش خود برای کاهش نابرابری و فراگیرترشدن هوش مصنوعی توصیه‌هایی به جامعه بین‌المللی کرده است: انتشار عمومی فناوری‌های هوش مصنوعی، احداث زیرساخت‌های هوش مصنوعی مشترک، استفاده از مدل‌های هوش مصنوعی متن‌باز و ابتکارعمل برای به اشتراک گذاشتن دانش و منابع هوش مصنوعی.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها