تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
پزشکیان در جلسه پیگیری تسریع در احداث نیروگاه‌های خورشیدی مطرح کرد

برق نباشد، صنعت تعطیل خواهد شد/ اولویت بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر باشد

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌ها برای پیشبرد اهداف صنعتی و اقتصادی کشور، گفت: اگر صنعت توسعه یابد، اما برق در دسترس نباشد، تولیدی شکل نخواهد گرفت و صنعت تعطیل خواهد شد؛ بنابراین اولویت ما باید تأمین زیرساخت‌های حیاتی، به‌ویژه از طریق بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر باشد، چرا که این منابع، علاوه بر مزایای زیست‌محیطی، از سرعت بالاتری در احداث نیروگاه نسبت به نیروگاه‌های فسیلی برخوردارند.

کد خبر: ۱۸۲۵۱۸
۲۰:۰۶ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴

برق نباشد، صنعت تعطیل خواهد شد/ اولویت بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر باشد

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به افزایش ۷۰ درصدی تقاضا برای سرمایه‌گذاری در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر طی ۶ ماه گذشته تاکید کرد: در راستای تحقق شعار سال و مردمی‌سازی اقتصاد، دولت بسته‌های تشویقی جذابی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه طراحی و ارائه کرده و از این سرمایه‌گذاری‌ها به‌صورت ویژه حمایت خواهد کرد.

جلسه پیگیری روند تسریع در احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی صبح امروز دوشنبه با حضور مسعود پزشکیان و جمعی از اعضای هیئت دولت و فعالان بخش خصوصی برگزار شد.

در این جلسه، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزرای نیرو و صنعت، معدن و تجارت، رئیس کل بانک مرکزی و جمعی از سرمایه‌گذاران دولتی و خصوصی، گزارشی تفصیلی از آخرین اقدامات انجام شده در حوزه مکان‌یابی، تأمین مالی، انعقاد قرارداد با پیمانکاران و تأمین پنل‌های خورشیدی ارائه کردند.

رئیس جمهور در این نشست ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته با توجه به نو بودن ابعاد پروژه، تصریح کرد: آنچه برای ما اهمیت دارد، اجرای پروژه در زمان مقرر و به‌ویژه پیش از آغاز دوره اوج مصرف برق در فصل گرما است.

پزشکیان با تأکید بر لزوم تدوین فوری جدول زمان‌بندی احداث نیروگاه‌ها، افزود: برنامه اجرایی نصب پنل‌ها و اتصال آن به شبکه توزیع باید هر چه سریع‌تر مشخص شود، دولت نیز در مسیر اجرای آن، نقش حمایتی و پشتیبانی خود را با تمام توان ایفا خواهد کرد.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌ها برای پیشبرد اهداف صنعتی و اقتصادی کشور، گفت: اگر صنعت توسعه یابد، اما برق در دسترس نباشد، تولیدی شکل نخواهد گرفت و صنعت تعطیل خواهد شد؛ بنابراین اولویت ما باید تأمین زیرساخت‌های حیاتی، به‌ویژه از طریق بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر باشد، چرا که این منابع، علاوه بر مزایای زیست‌محیطی، از سرعت بالاتری در احداث نیروگاه نسبت به نیروگاه‌های فسیلی برخوردارند.

رئیس جمهور همچنین با تأکید بر ضرورت تسریع در فرآیند احداث نیروگاه‌ها و اصلاح رویه‌های زمان‌بر، به وزرای نیرو و صمت، رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس کل بانک مرکزی دستور داد تا تسهیل سرمایه‌گذاری و حمایت از فعالان حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را در صدر اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

پزشکیان تصریح کرد: برنامه‌ریزی بلندمدت دولت معطوف به جایگزینی انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر با سوخت‌های فسیلی در تمامی شئون زندگی مردم از جمله حمل‌ونقل، صنعت و سیستم‌های سرمایش و گرمایش متمرکز شده و مقدمات این تغییر در حال انجام است.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به افزایش ۷۰ درصدی تقاضا برای سرمایه‌گذاری در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر طی ۶ ماه گذشته تاکید کرد: در راستای تحقق شعار سال و مردمی‌سازی اقتصاد، دولت بسته‌های تشویقی جذابی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه طراحی و ارائه کرده و از این سرمایه‌گذاری‌ها به‌صورت ویژه حمایت خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی