تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
هواشناسی تهران

روزهای گرم در انتظار پایتخت/ ورود سامانه بارشی از آخر هفته

هواشناسی استان تهران با اشاره به روند افزایش نسبی دما اعلام کرد: امروز (۱۸ فروردین‌ماه) در ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات استان تهران افزایش ابر و گاهی رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود. همچنین از بعد از ظهر پنجشنبه (۲۱ فروردین‌ماه) با ورود سامانه بارشی افزایش ابر و بارش باران گاهی رگبار و رعد و برق در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۸۲۵۰۶
۱۷:۲۱ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴

روزهای گرم در انتظار پایتخت/ ورود سامانه بارشی از آخر هفته

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران با اشاره به روند افزایش نسبی دما در تهران از ورود یک سامانه بارشی جدید طی روز پنجشنبه (۲۱ فروردین‌ماه) به استان خبر داد.

بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود. همچنین طی این مدت در پاره‌ای نقاط به ویژه بخش‌های جنوبی و غربی استان تهران در بعضی ساعات وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک مورد انتظار است.

پیش‌بینی افزایش ابر و رگبار پراکنده

امروز (۱۸ فروردین‌ماه) در ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات استان تهران افزایش ابر و گاهی رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود. همچنین از بعد از ظهر پنجشنبه (۲۱ فروردین‌ماه) با ورود سامانه بارشی افزایش ابر و بارش باران گاهی رگبار و رعد و برق در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

کمینه دمای تهران در ۲۴ ساعت گذشته

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، فرودگاه مهرآباد و شهریار با بیشینه دمای ۲۵ درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

پیش‌بینی هواشناسی تهران از شرایط جوی دو روز آینده

آسمان تهران فردا (۱۹ فروردین‌ماه) کمی ابری تا قسمتی ابری و وزش باد و گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد و طی (۲۰ فروردین‌ماه) صاف و وزش باد گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها