تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
صادقی، عضو شورای شهر اعلام کرد

نارضایتی‌های مردم از مدیریت شهری؛ شهردار تهران پاسخگوی نیاز‌ها باشد

احمد صادقی، عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به چالش‌های بی‌پایان و نارضایتی‌های مردم از مدیریت شهری از شهردار تهران خواست که در این سال پایانی دوره شورا با ارائه برنامه‌های نوآورانه و تلاش مضاعف، پاسخگویی مناسبی به نیاز‌های مردم تهران داشته باشد.

کد خبر: ۱۸۲۴۵۴
۱۷:۳۸ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۴

نارضایتی‌های مردم از مدیریت شهری؛ شهردار تهران پاسخگوی نیاز‌ها باشد

دیدارنیوز: یکی از اعضای شورای شهر می‌گوید که تهران نیاز به تغییر فوری دارد و نارضایتی مردم دیگر قابل تحمل نیست.

احمد صادقی، عضو شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به چالش‌های بی‌پایان و نارضایتی‌های مردم از مدیریت شهری، گفت: «ما باید توجه بیشتری به مشکلات مردم تهران داشته باشیم و برای رفع نارضایتی‌های آن‌ها اقدامات مؤثری انجام دهیم. با وجود تلاش‌های فراوان در سال‌های گذشته، همچنان شاهد نارضایتی‌های شهروندان هستیم که ناشی از جنبه‌های مختلف مدیریت شهری است.»

صادقی به مشکلاتی همچون ترافیک، کاهش بهره‌وری حمل و نقل عمومی و اختلال در زندگی روزمره مردم اشاره کرد و افزود: «این مسائل موجب کاهش اعتماد عمومی و تأثیر منفی بر شفافیت مالی و تصمیم‌گیری‌ها شده است. نبود اطلاعات شفاف در برخی بخش‌ها، سوالات و ابهامات زیادی در ذهن مردم ایجاد کرده است.»

وی همچنین به چالش‌های نظافت شهری و مدیریت پسماند اشاره کرد و گفت: «دفع نادرست زباله و نظافت شهری، به یکی از چالش‌های اساسی تبدیل شده که باعث کاهش رضایت عمومی و افت کیفیت زندگی می‌شود.»

صادقی در ادامه بر لزوم تقویت عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه خدمات شهری تأکید کرد و گفت: «راهکار‌های حیاتی برای توسعه پایدار و عدالت‌محور باید در برنامه‌های مدیریت شهری لحاظ شود. این برنامه‌ها باید شامل توسعه زیرساخت‌ها، ارتقاء مشارکت مردم در تصمیم‌گیری‌ها، حفاظت از محیط زیست و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های سبز برای کاهش آلودگی زیست‌محیطی باشد.»

وی همچنین با اشاره به نام‌گذاری امسال به عنوان سال «سرمایه‌گذاری در تولید» توسط مقام معظم رهبری، گفت: «این فرصت بی‌نظیر برای شهر تهران فراهم می‌آورد تا در زمینه‌های زیرساختی، فناوری‌های نوین و بهبود کارآمدی شهری سرمایه‌گذاری بیشتری انجام شود.»

در پایان، صادقی از شهردار تهران خواست که در این سال پایانی دوره شورا با ارائه برنامه‌های نوآورانه و تلاش مضاعف، پاسخگویی مناسبی به نیاز‌های مردم تهران داشته باشد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير