تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
یادداشتی از محمد مهاجری پس از برکناری شهرام دبیری از معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور

کاری که پزشکیان کرد، اما رئیسی نکرد

محمد مهاجری، فعال سیاسی در یادداشتی با عنوان «کاری که پزشکیان کرد، اما شهیدرئیسی نکرد» به مقایسه برکناری شهرام دبیری از دولت پزشکیان و حمایت دولت رئیسی از دو وزیر در پرونده فساد بزرگ چای دبش پرداخت و نوشت: وظیفه حاکمان ارشد کشور، کنارگذاشتن رودربایستی‌هاست و پزشکیان نیز به همین دلیل رفیق قدیمی خود را عزل کرد. کاش همین اتفاق در دولت سیزدهم می‌افتاد و وقتی تخلف (در واقع فساد) دو وزیر آشکار می‌شد بجای سکوت و حتی دفاع از آن‌ها بلافاصله حکم برکناری شان صادر می‌شد.

کد خبر: ۱۸۲۴۲۶
۰۹:۰۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۴

کاری که پزشکیان کرد، اما رئیسی نکرد

دیدارنیوز _ محمد مهاجری*:

دیروز رئیس‌جمهور معاون‌پارلمانی خود را به دلیل ارتکاب کار خلاف شان دولت‌چهاردهم و نیز دادن اطلاعات غلط درباره سفرش به خارج از کشور برکنار کرد. اقدام پزشکیان اولا بی‌سابقه و ثانیا درخور تقدیر است.

ویژگی این اتفاق آن بود که طرفداران پزشکیان نخستین معترضان به سفر شهرام دبیری بودند و در واقع زمین بازی را از حریفان تندرو که می‌خواستند از این موضوع دستاویزی برای حمله به دولت پیدا کنند، گرفتند. رای دهندگان به پزشکیان سرمایه‌های اصلی دولت او و نیز مراقبان آن هستند و اگر کاری ناشایست ببینند نه تنها سکوت نمی‌کنند بلکه تا رسیدن به نتیجه‌ای که حق می‌دانند به راه خود ادامه می‌دهند.

برخی از رسانه‌ها و چهره‌های دولتی به تحسین و تقدیر از اقدام رئیس جمهور پرداخته اند و متاسفانه در مواردی کار به اغراق کشیده شده. آنچه رئیس‌جمهور انجام داد در قاموس فرهنگ خودش که پیروی از نهج‌البلاغه و حضرت امیر (ع) است، کاری کاملا قابل انتظار بود و اگر تصمیمی غیر از برکناری می‌گرفت حتما با شعارهایش مغایرت داشت و افکار عمومی آن را نمی‌پسندید، بنابراین به به و چه چه کردن بیش از اندازه هیچ ضرورتی ندارد و چه بسا اقدام ارزشمند انجام شده را جلف و سبک کند.

وظیفه حاکمان ارشد کشور، کنارگذاشتن رودربایستی‌هاست و پزشکیان نیز به همین دلیل رفیق قدیمی خود را عزل کرد. کاش همین اتفاق در دولت سیزدهم می‌افتاد و وقتی تخلف (در واقع فساد) دو وزیر آشکار می‌شد بجای سکوت و حتی دفاع از آن‌ها بلافاصله حکم برکناری شان صادر می‌شد تا سند افتخاری که برای دولت چهاردهم صادرشده، به دولت پیشین هم تعلق می‌گرفت. متاسفانه در یکی دوماه اخیر پس از محکومیت آن‌ها به حبس، برخی مدیران دولت پیشین به حمایت از متخلفان پرداختند و آن‌ها را تبرئه کردند به طوری که رئیس قوه قضائیه مجبور شد پرده را کمی بالا بزند و از فساد آن دو وزیر سخن بگوید.

*فعال سیاسی اصولگرا

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد