تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
به دلیل تعرض به خط لوله و بروز مشکل در تأمین آب رخ داد

قطعی آب انتقالی به استان یزد؛ ۱۶ و ۱۷ فرودین تعطیل شد

محمدعلی شاه‌حسینی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد با اشاره به قطعی آب انتقالی به استان به دلیل تعرض به خط لوله، از تعطیلی مراکز دولتی و مدارس در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین) خبر داد.

کد خبر: ۱۸۲۳۰۹
۱۷:۵۸ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴

قطعی آب انتقالی به استان یزد؛ ۱۶ و ۱۷ فرودین تعطیل شد

دیدارنیوز _ استان یزد: معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد با اشاره به قطعی آب انتقالی به استان به دلیل تعرض به خط لوله و بروز مشکل در تأمین آب برای محلات مختلف، از تعطیلی مراکز دولتی و مدارس در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین) خبر داد.

محمدعلی شاه‌حسینی در این خصوص گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تا پایان هفته جاری (۱۶ تا ۲۱ فروردین) به دلیل شرایط بحرانی آب، غیر حضوری خواهند بود.

وی افزود: این تصمیم در پی مصوبه کارگروه انرژی استان اتخاذ شده است تا به مشکلات ناشی از کمبود آب رسیدگی شود و به حفظ منابع آب و رفاه عمومی کمک کند.

شاه‌حسینی ادامه داد: دستگاه‌های خدمت‌رسان، مراکز درمانی و امدادی و شعب منتخب بانک‌ها در این روز‌ها تعطیل نخواهند بود و به فعالیت خود ادامه خواهند داد تا خدمات ضروری به مردم ارائه شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد از شهروندان خواست تا در این روز‌ها حداکثر صرفه‌جویی را داشته باشند تا این بحران بسرعت برطرف شود.

به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، البته با توجه به قطعی آب انتقالی از سرچشمه کوهرنگ به استان یزد و تأثیر آن بر تأمین آب شرب، به اطلاع می‌رساند که شهرستان‌های ابرکوه، خاتم و مروست به دلیل تأمین آب شرب خود از منابع دیگر، تحت تأثیر این قطعی قرار نگرفته و فعالیت‌های روزمره خود را از ۱۶ فروردین به صورت عادی ادامه خواهند داد و تحت تاثیر تعطیلی‌های اعلامی نخواهد بود.

عصر شنبه هفته جاری خط انتقال آب شرب استان یزد مورد تعرض عده‌ای در منطقه شرق اصفهان قرار گرفت و جریان آب به استان قطع شد و هم اکنون منابع آب شرب در استان در وضعیت قرمز قرار گرفته است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر