تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

ادارات، بانک‌ها و مدارس کدام استان‌ها تعطیل شدند؟/ آموزش غیرحضوری مدارس در مناطق یک تا ۵ تهران

تعطیلی مدارس، ادارات و بانک‌ها در استان‌های مختلف کشور به بهانه سرمای هوا که با کمبود و بحران انرژی همراه شده، همچنان ادامه دارد.

کد خبر: ۱۷۹۹۹۵
۱۰:۳۶ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳

ادارات، بانک‌ها و مدارس کدام استان‌ها تعطیل شدند؟

دیدارنیوز: موج تعطیلی مدارس، ادارات و بانک‌ها در کشور همچنان ادامه دارد.

به گزارش دیدارنیوز، تعطیلی استان‌ها به دلیل آنچه که مسوولان سرمای هوا و کاهش مصرف انرژی می‌گویند، همچنان در ایران ادامه دارد و امروز هم مدارس، ادارات و بانک‌ها برخی استان غیرحضوری و تعطیل هستند.

لرستان:

با توجه به ورود ناگهانی توده هوای سرد به جو استان لرستان و تحت تاثیر قرارگرفتن همه شهرستان‌های تابعه و همچنین کاهش محسوس دمای شهر‌های تابعه در ساعات اولیه صبح، فعالیت کلیه ادارات، دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی غیر از دستگاه‌های امدادی، خدمات رسان و مراکز درمانی در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ تعطیل است. فعالیت بانک‌های لرستان تابع تصمیمات شورای هماهنگی بانک‌های استان است.

ایلام:

بر اساس تصمیمات نشست فوق‌العاده ستاد مدیریت بحران استان که با حضور استاندار ایلام برگزار شد، فعالیت تمامی ادارات، دانشگاه‌ها، موسسات اداری، بانک‌ها به‌جز دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان، یکشنبه ۲۱ بهمن‌ماه تعطیل اعلام شد.

قم: 

با توجه به بارش برف و برودت هوا در روز یکشنبه ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۳ همه مدارس نوبت صبح در همه مقاطع تحصیلی غیر حضوری است. دانشگاه‌های قم نیز تعطیل و فعالیت آن به صورت غیر حضوری اعلام شد. ادارات قم نیز با یک ساعت تاخیر فعالیت خود را شروع خواهند کرد. ادارات کهک، جعفرآباد و بخش‌های خلجستان و سلفچگان تعطیل اعلام شدند، همچنین مدارس در تمام مقاطع به صورت غیر حضوری فعالیت می‌کنند.

کوهرنگ:

با توجه به شرایط جوی و لغزنده بودن جاده‌های ارتباطی و برف و کولاک کلیه مقاطع تحصیلی شهرستان کوهرنگ امروز یکشنبه ۲۱ بهمن تعطیل و کلاس‌ها به صورت مجازی و در بستر شاد برگزار می‌شود.

یزد:

سامانه جوی بارشی که به همراه سرما و یخبندان به استان یزد وارد شده، طی شبانه روز گذشته موجب بارش‌هایی پراکنده در سطح استان شد و موج سرما و یخبندان ناشی از امروز یکشنبه ۲۱ بهمن ماه باعث تعطیلی گسترده مدارس و ادارات این استان شد.

مرکزی:

در پی استمرار بارش برف و بدنبال دستور استاندار مرکزی، تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و دانشگاه‌های سراسر استان به استثنای دستگاه‌های خدمات‌رسان و شهرداری‌ها، در روز یکشنبه (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل اعلام شد. البته صبح امروز ستاد مدیریت بحران استان مرکزی، تصمیم به تاخیر در آغاز به کار تمامی ادارات و بانک‌های استان گرفته بود و ساعت آغاز بکار، ۹:۳۰ اعلام شده بود، ولی در ادامه تصمیم به تعطیلی گرفته شد. مدارس استان مرکزی در تمامی مقاطع تحصیلی شب گذشته بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران تعطیل اعلام شده بود.

تهران:

مدارس مناطق یک تا ۵ نوبت عصر تهران تعطیل شد؛ آموزش‌ها غیرحضوری است

بنابر اعلام روابط عمومی فرمانداری تهران، مدارس مناطق یک تا ۵ نوبت عصر شهر تهران در تمامی مقاطع تحصیلی تعطیل و آموزش‌ها غیرحضوری شد. با توجه به اعلام فرمانداری تهران به علت برودت هوا و یخبندان ناشی از بارش برف؛ مدارس مناطق یک تا ۵ نوبت عصر تهران و همینطور مهد‌های کودک، پیش دبستانی و مدارس استثنایی نوبت عصر در مناطق یاد شده شهر تهران تعطیل و فعالیت مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی به صورت غیرحضوری خواهد بود.

ارسال نظرات