تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

آمار تکان دهنده پلیس از تصادفات نوروزی؛ فوت ۶۴۰ نفر در ۱۶ روز

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در بازه زمانی ۱۶ روزه از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۴، ۵۳۴ تصادف فوتی ثبت شده است و متأسفانه ۶۴۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

کد خبر: ۱۸۲۲۸۰
۱۴:۴۰ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۴

 

آمار تکان دهنده پلیس از تصادفات نوروزی؛ فوت ۶۴۰ نفر در ۱۶ روز

 

دیدارنیوز: رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در بازه زمانی ۱۶ روزه از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۴، ۵۳۴ تصادف فوتی ثبت شده است و متأسفانه ۶۴۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

سردار سید تیمور حسینی، با ابراز تأسف از حادثه تلخ واژگونی اتوبوس مسافربری در گردنه چترود کرمان، گفت: این اتوبوس که از کرمان و سپس خراسان رضوی در حال حرکت بود، ساعت ۱۷ روز گذشته (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) در یکی از پیچ‌های گردنه واژگون شد.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش اولیه پلیس راه کرمان، این حادثه منجر به جان باختن ۱۴ نفر از سرنشینان، ازجمله راننده ۳۷ ساله، و مجروح شدن ۴۶ نفر دیگر شد. متأسفانه برخی مسافران در شرایط غیرایمن، نظیر کف و جعبه اتوبوس، سوار شده بودند.

این مقام ارشد انتظامی افزود: گزارش‌های شاهدان عینی و مصدومان حاکی از نقص فنی ترمز این اتوبوس از ابتدای سفر بوده است. به رغم هشدار‌های مسافران، راننده با سرعت بالا حرکت کرد و سرانجام تلاش وی برای کنترل وسیله نقلیه بی‌نتیجه ماند. تحقیقات تکمیلی پلیس راهور برای شناسایی علت دقیق این سانحه ادامه دارد.

رئیس پلیس راهور با اشاره به آمار تصادفات نوروزی گفت: در بازه ۱۶ روزه از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۴، ۵۳۴ تصادف فوتی ثبت شده که متأسفانه ۶۴۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند. همچنین ۱۲،۲۱۰ تصادف جرحی با ۱۵،۲۶۲ مجروح و ۶۸،۱۸۵ تصادف خسارتی گزارش شده است. در مجموع، تعداد کل تصادفات این بازه ۸۰،۹۲۹ مورد بوده که با وجود کاهش ۲۴ درصدی آمار فوتی‌ها، همچنان نگران‌کننده است. استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خوزستان و اصفهان بیشترین آمار فوتی را داشته‌اند.

وی بیان داشت: همچنین علل اصلی تصادفات منجر به فوت مربوط به تخلف عدم توجه به جلو با ۴۵ درصد، تغییر مسیر ناگهانی با ۱۵ درصد و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه نیز ۱۴ درصد بوده و بیشترین بازه زمانی وقوع نیز از ساعت ۱۶ الی ۲۰ بوده است.

سردار حسینی درباره آمار ۲۴ ساعت گذشته اظهار داشت: در این بازه زمانی، ۱۷ تصادف فوتی با ۳۳ جان‌باخته، ۳۴۶ تصادف جرحی با ۴۹۹ مجروح، و ۲،۱۷۰ تصادف درون‌شهری و برون‌شهری رخ داده است.

وی با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در روز‌های پایانی تعطیلات نوروز گفت: با پایان ماه رمضان و آغاز موج بازگشت مسافران، خستگی و عجله می‌تواند عامل بروز حوادث ناگوار باشد. از هم‌وطنان تقاضا داریم با استراحت کافی و رعایت سرعت مجاز، ایمنی سفر خود و دیگران را تضمین کنند. امیدواریم این ایام باقی‌مانده با کمترین حادثه و تلفات سپری شود.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر