تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رشد ۱۲ هزار واحدی شاخص کل در روز شنبه ثبت شد

روزهای سبز بورس در ۱۴۰۴/ سکه امامی به عدد تاریخی صد میلیون رسید

بورس تهران سومین روز معاملاتی سال جدید را با رشد ۱۲ هزار واحدی شاخص کل به پایان رساند. رشدی که البته در لحظات پایانی با افزایش تقاضای صندوق‌های اهرمی همراه بود تا سیگنالی باشد برای سبزپوشی احتمالی فردا.

کد خبر: ۱۸۲۲۳۸
۱۷:۲۷ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۴

روزهای سبز بورس در ۱۴۰۴/ سکه امامی به عدد تاریخی صد میلیون رسید

دیدارنیوز: در جریان معاملات امروز نهم فروردین ماه ۱۴۰۳، ارزش کل معاملات در مجموع بورس و فرا بورس ۱۲,۵۲۴ میلیارد تومان و همچنین ارزش معاملات خرد امروز به ۴,۳۸۰ میلیارد تومان رسیده است.

شاخص بورس با ۰.۴۲ درصد رشد (۱۱,۷۵۱ تغییر) در محدوده ۲,۷۷۸,۰۴۲ واحد و شاخص هم وزن نیز با ۰.۱۱ درصد کاهش (۸۸۴ تغییر) در محدوده ۸۰۳,۵۰۱ واحد قرار گرفته اند.

امیرحسین جنانی، کارشناس بازار سرمایه در رابطه با وضعیت بازار امروز گفت، بازار را در حالی آغاز کردیم که شاخص برای رشد در میان مدت نیاز به شکست مقاومت ۲.۸۷۰ دارد شکست این مقاومت می‌تواند شاخص را از الگوی تراکمی چندین ماهه رها کند.

این کارشناس به یکی از مهمترین موضوعات چند وقت اخیر کشور اشاره کرد و گفت، اظهارات ضد و نقیضی در ارتباط با پاسخ ایران به نامه ترامپ وجود دارد در حالی که خبری منتشر شد که عمان از نوع پاسخ ابراز امیدواری کرده بود در نهایت این خبر توسط عمان تکذیب شد البته باید دقت داشت که در دنیای سیاست عموما واقعیت همان چیزی نیست که می‌بینیم!

در اوایل شروع بازار با عرضه شدن صف خرید وبملت باعث منفی شدن کلیت بازار شد، اما با توجه به اخبار خوب در خصوص نرخ تسعیر ارز در گروه بانکی بخصوص وپاسار وتجارت وبصادر، گشایش دریچه امید نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا و قرارگیری شاخص کل بورس در ناحیه حمایت تکنیکالی، باعث شکل گیری صف‌های خرید در گروه بانکی و معاملاتی مثبت و متعادل در کلیت بازار شد.

محمد رضانژاد دیگر کارشناس بازار سرمایه هم در رابطه با بورس امروز گفت: شاخص کل بهتر از شاخص هم وزن بودند، ولی هر دو در قیاس با صندوق‌های طلا عملکرد ضعیفتری داشتند که بیانگر بی‌اعتمادی فعالان بازار سرمایه به سهام و مخصوصا سهام کوچک است. سکه امامی در بورس کالا به عدد تاریخی صد میلیون تومان رسید و جریان نقدینگی به دلیل جذابیت عدم کارمزد نسبت به طلای فیزیکی و سهام روز به روز بیشتر می‌شود.

این کارشناس به این نکته اشاره کرد که در سالی که به نام سرمایه گذاری در تولید نام گذاری شده است جمع شرکت‌های پذیرفته شده در بورس که نماد تولید در کشور هستند روز به روز با کاهش ارزش مواجه می‌شوند. ارزش دلاری بازار سرمایه همچنان کاهشی هست و روز شنبه به مرز ۹۵ میلیارد دلاری رسیده است.

در معاملات امروز سهام فولاد فملی و وبملت بیشترین تاثیر مثبت بر بازار را داشتند و پالایشی‌ها هم در دامنه منفی معامله شدند. شاخص کل بیش از ۱۱۷۵۰ واحد مثبت را به خود دید و شاخص هم وزن ۸۸۴ واحد افت را تجربه کرد.

رضانژاد اضافه کرد، صندوق‌های اهرمی هم با توجه به حباب منفی و مصاحبه مدیران سازمان بورس مبنی بر افزایش دامنه نوسان این صندوق‌ها با اقبال مواجه شدند. احتمال افزایش دامنه نوسان سایر سهام و صندوق‌ها هم دور از ذهن نیست.

گزارش ماهانه اسفند شرکت‌ها در حال انتشار است که رشد قیمت دلار به مرور در حال نمایان شدن است و به نظر می‌رسد گزارش‌های فصلی مناسبی را در زمستان شاهد خواهیم بود.

این تحلیلگر در نهایت گفت، در معاملات بورس کالا هم سیمان به سنت ماه‌های اخیر با رقابت همراه است و افت تولید از محل رشد نرخ فروش جبران می‌شود. ارزش معاملات خرد هم همچنان کم و روی سهام بزرگ و انواع صندوق متمرکز است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها