تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
وزیر خارجه یمن می‌گوید ایران برخی اوقات میانجی‌گری می‌کند، اما دیکته‌ای در کار نیست

واکنش یمن به شایعات درباره نقش ایران/ در حال جنگ با آمریکا هستیم

«جمال عامر» وزیر امور خارجه یمن درخصوص برخی شایعات درباره نقش ایران در تحولات اخیر و درخواست تهران برای کاستن از عملیات‌های ارتش یمن گفت: هیچ گفت‌وگویی درباره هرگونه کاهش عملیات‌ها تا پیش از پایان‌یافتن محاصره غزه در کار نیست. ایران در تصمیم‌های ما دخالتی ندارد. موضوعی که اتفاق می‌افتد، این است که ایران برخی اوقات میانجی‌گری می‌کند، اما دیکته‌ای در کار نیست.

کد خبر: ۱۸۱۸۶۵
۱۸:۴۸ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

واکنش یمن به شایعات درباره نقش ایران/ در حال جنگ با آمریکا هستیم

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه یمن با اشاره به استقلال این کشور در تصمیم‌گیری پیرامون عملیات‌های ضداسرائیلی، تاکید کرد حملات آمریکا باعث نمی‌شود نیرو‌های مسلح این کشور عملیات‌های دریایی را کاهش دهند.

«جمال عامر» وزیر امور خارجه یمن در میانه حملات گسترده آمریکا به این کشور که وارد سومین روز خود شده است، تاکید کرد اقدامات نیرو‌های مسلح این کشور علیه کشتی‌های صهیونیستی در دریای سرخ متوقف نخواهد شد.

عامر که شامگاه دوشنبه با رویترز گفتگو می‌کرد، درباره برخی شایعات درباره نقش ایران در تحولات اخیر و درخواست تهران برای کاستن از عملیات‌های ارتش یمن گفت: «هیچ گفت‌وگویی درباره هرگونه کاهش عملیات‌ها تا پیش از پایان‌یافتن محاصره غزه در کار نیست. ایران در تصمیم‌های ما دخالتی ندارد. موضوعی که اتفاق می‌افتد، این است که ایران برخی اوقات میانجی‌گری می‌کند، اما دیکته‌ای در کار نیست».

واکنش یمن به شایعات درباره نقش ایران/ در حال جنگ با آمریکا هستیم

وزیر امور خارجه یمن همچنین در پاسخ به برخی شایعات گفت که اطلاعی درباره اینکه پیامی توسط ایران به نماینده این کشور در تهران ارسال شده باشد، ندارد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه مدعی شده بود که ایران را مسئول حملات یمن می‌داند. ایران، اما بار‌ها اعلام کرده ارتش و انصارالله یمن در تصمیم‌گیری‌های خود، مستقل عمل می‌کنند.

عامر در ادامه به خبرگزاری انگلیسی گفت که پیام‌هایی از برخی از قدرت‌ها برای کاستن از حملات وجود دارد، اما «ما می‌بینیم که یمن در حال جنگ با آمریکاست و این بدان معناست که ما حق دفاع از خود را با تمام راه‌های ممکن داریم، پس تشدید تنش، محتمل است».

وزیر خارجه یمن با اشاره به تهدید‌های آمریکا علیه این کشور و همچنین ایران گفت: «آمریکا، ایران را تهدید می‌کند و یمن را هدف قرار می‌دهد. اکنون، تمام سناریوها، ممکن است. ما همان کاری را می‌کنیم که آمریکایی‌ها انجام می‌دهند. اگر آن‌ها از طریق ناو (هواپیمابر یواس‌ای هری) ترومن ما را هدف قرار دهند، ما نیز با حمله به ترومن، مقابله‌به مثل می‌کنیم».

عامر با بیان اینکه شماری از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا به یمن توصیه کرده‌اند تا تنش‌ها را تشدید نکند، گفت صنعاء به دنبال آن است که به آن‌ها اطمینان دهد که اهداف نیرو‌های مسلح یمن در دریای سرخ، کشتی‌های اسرائیلی بوده است.

دیپلمات ارشد یمن در ادامه تصریح کرد که عربستان سعودی و دیگر کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس تاکنون در اقدامات خصمانه آمریکا دخالتی نداشته‌اند.

او با هشدار درباره خطر اقدام متقابل یمن علیه کشور‌های خلیج فارس در صورت مداخله نظامی در حملات آمریکا، گفت صنعاء از اقدامات کنونی آن‌ها استقبال می‌کند.

عامر در پایان گفت: «اگر هر هواپیما و یا پایگاهی علیه ما استفاده شود، در آن صورت، ما تشدید تنش‌ها را شاهد خواهیم بود و از خود دفاع خواهیم کرد، اما اگر آن‌ها (کشور‌های حاشیه خلیج فارس) به وضعیت بی‌طرفی خود ادامه دهند، ما هم از این گزینه دوری می‌کنیم».

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد