تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
آلبرت بغزیان توضیح داد

دلیل افزایش قیمت شدید ارز و طلا چیست؟

آلبرت بغزیان، کارشناس اقتصادی درباره گرانی شدید ارز و طلا گفت: شاید در برخی مواقع بازار ارز در کشور به صورت مداخله‌ای توسط دولت‌ها دست‌کاری شده باشد، اما این موضوع در خصوص نرخ طلا نمی‌تواند در داخل کشور رخ دهد، زیرا نوسانات نرخ طلا و قیمت اونس جهانی طلا در اختیار دولت‌ها نیست، بلکه امری اقتصادی و جهانی است و خارج از اراده سیاست‌گذاران اقتصادی کشورهاست.

کد خبر: ۱۸۱۸۵۱
۱۳:۴۰ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

دلیل افزایش قیمت شدید ارز و طلا چیست؟

دیدارنیوز: یک کارشناس اقتصادی با اشاره به عوامل بین‌المللی اثرگذار بر تغییرات نرخ دلار و طلا گفت: اصولا وقتی آمریکا به سمت جنگ تعرفه‌ای یا نظامی می‌رود؛ زمینه‌های لازم برای کاهش ارزش دلار و افزایش نرخ طلا ایجاد می‌شود.

آلبرت بغزیان در گفتگو با ایسنا، با اشاره به دلایل افزایش نرخ طلا و سکه در بازار داخلی گفت: طی ماه‌های اخیر شاهد افزایش نرخ طلا در بازار‌های جهانی بودیم؛ چراکه طلا تابع مسائل سیاسی و نظامی در عرصه بین‌الملل است.

وی افزود: از سوی دیگر در وضعیت امروز جهانی بسیاری از کارشناسان به دارندگان سرمایه‌های خرد تاکید می‌کنند برای حفظ ارزش پول خود طلا خریداری کنند، چراکه بسیاری از مسائل سیاسی و نظامی در عرصه خارجی نرخ طلا را از خود متاثر و به سمت صعودی شدن هدایت می‌کند.

این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: شاید در برخی مواقع بازار ارز در کشور به صورت مداخله‌ای توسط دولت‌ها دست‌کاری شده باشد، اما این موضوع در خصوص نرخ طلا نمی‌تواند در داخل کشور رخ دهد، زیرا نوسانات نرخ طلا و قیمت اونس جهانی طلا در اختیار دولت‌ها نیست، بلکه امری اقتصادی و جهانی است و خارج از اراده سیاست‌گذاران اقتصادی کشورهاست.

وی تصریح کرد: تعرفه‌ها و سخت گیری‌های واردات به آمریکا توسط دونالد ترامپ و حمله نظامی این کشور به یمن زمینه‌ساز افزایش نرخ طلا به دلیل بالا رفتن تقاضای جهانی برای خرید طلا شده است؛ لذا تداوم درگیری‌های اقتصادی و نظامی به نفع افزایش نرخ طلا تمام می‌شود.

بغزیان در پایان تصریح کرد: اصولا وقتی آمریکا به سمت جنگ تعرفه‌ای یا نظامی می‌رود زمینه‌های لازم برای کاهش ارزش دلار و به تبع آن بالا رفتن ضریب جهانی نرخ طلا ایجاد می‌شود. بر همین اساس در هفته‌ها و ماه‌های اخیر بخصوص بعد از ورود ترامپ به کاخ سفید شاهد افزایش نرخ طلا به واسطه کاهش ارزش دلار هستیم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد