تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

موافقت مجلس با اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۴

مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ اعاده شده از شورای نگهبان، با برخی اصلاحات جداول این لایحه موافقت کرد.

کد خبر: ۱۸۱۵۵۲
۱۲:۳۲ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

موافقت مجلس با اصلاح جداول بودجه ۱۴۰۴

دیدارنیوز: نمایندگان مجلس در جریان بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ اعاده شده از شورای نگهبان با برخی اصلاحات جداول این لایحه جهت تامین نظر شورای نگهبان موافقت کردند.

به نقل از رسانه خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۲۲ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ اعاده شده از شورای نگهبان با برخی اصلاحات جداول این لایحه جهت تامین نظر شورای نگهبان موافقت کردند.

در اصلاحیه اول آمده است: در عنوان ردیف ۷۳۰۰۰۰۸۶ درخصوص کمک زیان پرداختی به شرکت­های زیرمجموعه وزارت نیرو، عبارت "برق" اضافه شد.

در بند «م» تبصره یک ردیف شماره ۱۶۰۱۴۵ حذف گردید و مبلغ آن به ردیف درآمدی ۱۶۰۱۰۱ اضافه شد و ردیف ۴۰-۷۳۴۰ حذف و یک ردیف به شماره ۸۵-۷۵۴۰ با همان عنوان و اعتبار ایجاد گردید.

در عنوان ردیف ۱۶۰۱۶۵ عبارت از جمله موضوع بند (پ) تبصره ۹ حذف گردید.

در جدول شماره ۵ عنوان ردیف به این شرح اصلاح شد:

۱- سازمان امور مالیاتی موضوع درآمد تبصره بند ب ماده ۳۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰،

۲- عبارت قابل افزایش تا سقف ۴۵ هزار میلیارد ریال براساس ابلاغ وزیر نیرو حذف گردید.

۳- مبلغ مندرج در ردیف درآمدی ۱۶۰۱۶۲ عدد هزار میلیون ریال و متناظر آن در ردیف هزینه‌ای نیز این عدد درج گردید.

۴- عنوان ردیف ۲۱۰۱۲۰ به این شرح اصلاح شد: مطالبات ناشی از فروش داخلی نفت و میعانات گازی به پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها

۵- عنوان ردیف ۱۱۰۲۰۱ به این شرح اصلاح گردید: مالیات حقوق کارکنان بخش عمومی

نمایندگان مجلس با اصلاحات اعمال شده در جدول شماره ۵ با ۲۰۱ رأی موافق، ۴ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۳ نماینده حاضر موافقت کردند.

نمایندگان با اصلاحات کمیسیون تلفیق در جدول ۹ و ۱۰ لایحه بودجه ۱۴۰۴ موافقت کردند.

به موجب اصلاحات صورت گرفته در جدول شماره ۹ عبارت ذیل این جدول حذف شد. همچنین به موجب اصلاحات صورت گرفته در جدول شماره ۱۰؛ عبارت مذکور در ردیف ۹۹ این جدول به شرح زیر اصلاح شد.

«فعالیت‌های رفع فقر و طرح‌های محرومیت زدایی و توسعه روستایی براساس شاخص‌های قانون استفاده متوازن از امکانات کشور»

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر