تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران خبر داد

آماده‌باش ۳ هزار آتش‌نشان در چهارشنبه‌سوری/ کاهش ۸ درصدی حریق در پایتخت

قدرت الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران از آماده باش ۳۰۰۰ آتش‌نشان در چهارشنبه‌سوری و کاهش ۸ درصدی حریق در پایتخت خبر داد.

کد خبر: ۱۸۱۴۱۷
۱۸:۱۴ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳

آماده‌باش ۳ هزار آتش‌نشان در چهارشنبه‌سوری/ کاهش ۸ درصدی حریق در پایتخت

دیدارنیوز: مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران از کاهش ۸ درصدی حریق در تهران خبر داد.

قدرت الله محمدی امروز یکشنبه، در یک نشست خبری با اشاره رفع مشکلات و برخی ناترازی‌های سازمان آتش‌نشانی تهران در دو الی سه سال اخیر گفت: شاخص‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله نیرو‌های انسانی، معیشت و تجهیزات در ابعاد مختلف، جهشی بوده و این جای خوشحالی دارد و خروجی این جهش در حوزه تأمین ایمنی مردم است.

وی در ادامه گفت: برای اولین بار در ۴۶ سال گذشته ما کاهش حریق را در شهر تهران داشتیم. حدود ۸ درصد نسبت به قبل، وقوع حریق در شهر تهران کاهش داشت است. این کاهش با انگیزه و تلاش نیروها، تجهیزات، آموزش‌ها و... که صورت گرفته است.

کاهش ساختمان‌های ناایمن به ۶۰ ساختمان

محمدی با بیان اینکه به صورت میانگین ما در روز ۱۵۰ مورد حریق داریم گفت: پیشگیری بهتر از درمان است. ما در حوزه پیشگیری کار‌های بسیاری انجام دادیم بعنوان مثال در تهران ۱۲۰ ساختمان ناایمن داشتیم که امروز به ۶۰ ساختمان رسیده است.

به گفته وی، مهمترین بخش ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن در حوزه بیمارستان‌ها بود به نحوی که به جز چهار بیمارستان، مابقی ایمن شدند. بیمارستان‌های امام خمینی، سینا، شهدای یافت‌آباد و رسول اکرم هنوز مجوز ایمنی از آتش‌نشانی دریافت نکرده‌اند و همچنان جزو ساختمان‌های بحرانی محسوب می‌شوند. امیدواریم در سال آینده این مشکل به‌طور کامل حل شود.

مدیرعامل آتش‌نشانی با اشاره به بحث خودروسازان عنوان کرد: در این حوزه ما چالش داریم؛ خارج کردن خاموش کننده از خودروها، خسارات بسیاری به وجود آورده است. خودرو‌هایی که در جاده‌های بین‌شهری و مناطق شهری دچار آتش‌سوزی می‌شوند، معمولا به دلیل نبود تجهیزات اطفای حریق در محل، خسارات سنگینی می‌بینند. مفیدترین و راحت‌ترین کار برای ایمنی خودرو‌ها خاموش کنند‌ها است.

استقرار ۳۰۰۰ آتش‌نشان در ۵۳۰ نقطه تهران در چهارشنبه سوری

محمدی در خصوص شب چهارشنبه سوری با بیان اینکه آتش‌نشانان در ۵۳۰ نقطه در تهران حضور دارد، عنوان کرد: ۳۰۰۰ نیروی آتش نشان با بیش از ۹۰۰۰ خودرو در شب چهارشنبه‌سوری در ۵۳۰ نقطه تهران حضور دارند تا اگر حادثه‌ای پیش آماده سریع ورود کنند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران با بیان که این برای اولین بار با امضای دادستان تهران به وزیر ارشاد ابلاغ شده که تمام سینما‌ها تاییدیه آتش نشانی را بگیرند، گفت: سینما‌هایی که تأییدیه آتش‌نشانی نداشته باشند، از سال آینده مجوز فعالیت نخواهند داشت. این اقدام برای بالا بردن سطح ایمنی در اماکن عمومی ضروری است.

وی با اشاره به عدم توجه ساختمان‌های دولتی به ایمن سازی گفت: ارگان‌های دولتی ملزم به آموزش پرسنل خود برای پیشگیری از حوادث هستند. سال آینده تمرکز ما ارگان‌های دولتی است.

وی در پایان با اشاره به این که تمامی این اقدامات با هدف ارتقای ایمنی شهروندان و کاهش خطرات آتش‌سوزی و حوادث غیرمترقبه صورت می‌گیرد، تاکید کرد: باید فرهنگ ایمنی را در سطح جامعه گسترش دهیم تا شاهد حوادث کمتری باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
پرطرفدارترین ها