تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
احمد بیگدلی، نماینده خدابنده در مجلس اعلام کرد

یک عده در کشور به مردم خیانت می‌کنند

احمد بیگدلی، نماینده مجلس با بیان اینکه پزشکیان آستین همت را بالا زده است و می‌خواهد مشکلات کشور را بدون حاشیه حل کند، گفت: یک عده در کشور هستند که اصلا به اهداف وفاق ملی اعتقادی ندارند درحالیکه وارد کار‌ها شده‌اند و به مردم خیانت می‌کنند.

کد خبر: ۱۸۱۲۸۰
۱۳:۲۵ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۳

یک عده در کشور به مردم خیانت می‌کنند

دیدارنیوز: نماینده مردم شهرستان خدابنده در مجلس شورای اسلامی گفت: هدف شعار وفاق ملی که مشیء حرکت دولت چهاردهم است، همان بازگشت به مردم و در کنار مردم قرار گرفتن است.

احمد بیگدلی روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، افزود: حل مشکلات کشور یک راه بیشتر ندارد و آن وحدت و انسجام و همدلی همه نهاد‌ها با پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب است.

وی با بیان اینکه در صداقت پزشکیان نمی‌شود شک کرد، گفت: او آستین همت را بالا زده است و می‌خواهد مشکلات کشور را بدون حاشیه حل کند.

بیگدلی گفت: می‌توانیم مشکلات و مسائل کشور را با توجه به شخصیت پزشکیان، ارتباطات ایشان با مردم و نمایندگان با اتحاد و انسجام و وحدت و همدلی و با پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب حل کنیم.

وی ادامه داد: یک عده در کشور هستند که اصلا به اهداف وفاق ملی اعتقادی ندارند درحالیکه وارد کار‌ها شده اند و به مردم خیانت می‌کنند.

بیگدلی گفت: باید برای تحقق وفاق ملی در استان تلاش کنیم و استان را با اتحاد و انسجام و وحدت به جایگاه مطلوب آن برسانیم.

وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها برای خدمت به مردم در نهایت به رضایت مندی مردم منجر خواهد شد، گفت: مردم در حوزه معیشتی و اقتصادی در مضیقه هستند و اگر بتوانیم مسائل داخلی را مدیریت کنیم، اجازه تاثیرگذاری مسائل خارجی را نمی‌دهیم.

بیگدلی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم راه اندازی سامانه اطلاعات جامع استان اشاره کرد و گفت: با وجود چنین سامانه ای، شفافیت در هزینه کرد منابع بیشتر می‌شود.

وی بر لزوم نظارت بر هزینه کرد اعتبارت حوزه دهیاری‌ها در استان تاکید کرد و گفت: بودجه، خزانه و اجرا کننده در دهیاری‌ها یک واحد است و در چنین وضعیتی حتما مشکلاتی ایجاد می‌شود.

نماینده مردم شهرستان خدابنده همچنین بر ضرورت حل چالش تعاونی‌های مسکن در این شهرستان تاکید کرد و گفت: مسائل تعاونی مسکن فرهنگیان خدابنده با هزار عضو قبل از اینکه به چالش و تنش تبدیل شود باید حل و فصل شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير
امروز جمعه ۲۰ تير