تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
سمیه رفیعی، نماینده مجلس بیان کرد

سهم کم گوشت سفید و ماهی در سفره‌ها؛ «این حق مردم ایران نیست»

سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: این حق مردم ایران نیست که در بحث گوشت سفید، ماهی و پروتئین سفید اینقدر سهم کمی در سفره‌هایشان داشته باشند.

کد خبر: ۱۸۱۲۶۲
۰۹:۳۱ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۳

سهم کم گوشت سفید و ماهی در سفره‌ها؛ «این حق مردم ایران نیست»

دیدارنیوز: رئیس فراکسیون محیط زیست با اشاره به اینکه در صنعت شیلات ما ۲۵۰ هزار صیاد داریم، خاطرنشان کرد: با این حال خیلی شرایط خوبی در جامعه صیادی ما در حال حاضر حاکم نیست زندگی‌های این‌ها تحت‌الشعاع تصمیات غلط، سیاست‌گذاری‌های غلط اندر غلط سازمان شیلات قرار گرفته است و در نظارت میدانی هم خودم دیدم چه زندگی‌هایی که نابود شده است.

سمیه رفیعی در گفتگو با ایلنا، درباره اینکه گوشت سفید و ماهی یک غذای لوکس برای ایرانیان شده است، گفت: این مسئله پیرامون تحقیق و تفحص از سازمان شیلات است که از دور قبل مجلس یعنی از دور یازدهم بعضی از بررسی‌ها و اقدامات کارشناسی را شروع کرده‌ایم و باید گفت متاسفانه در عملکرد این دستگاه نواقص بسیار جدی وجود داد.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: من چرا روی این موضوع تاکید می‌کنم، زیرا کشوری مانند ایران که میزان برخوداری‌اش از دریا، از شمال و جنوب‌اش قابل توجه است و می‌تواند برداشت داشته باشد و این‌ها منابع مشترک بین کشور‌های همسایه است، متاسفانه کمترین سهم را دارد.

وی خاطرنشان کرد: این حق مردم ایران نیست که در بحث گوشت سفید، ماهی و پروتئین سفید اینقدر سهم کمی در سفره‌هایشان داشته باشند.

رفیعی اشاره به اینکه در صنعت شیلات ما ۲۵۰ هزار صیاد داریم، خاطرنشان کرد: با این حال خیلی شرایط خوبی در جامعه صیادی ما در حال حاضر حاکم نیست زندگی‌های این‌ها تحت‌الشعاع تصمیات غلط، سیاست‌گذاری‌های غلط اندر غلط سازمان شیلات قرار گرفته است و در نظارت میدانی هم خودم دیدم چه زندگی‌هایی که نابود شده است.

وی افزود: شیلات گفته من در یک حوزه‌ای مثلا در پرورش در قفس سیاست‌گذاری کرده‌ام، یا در برداشت‌های صنعتی به مردم مجوز داده است که بیایید بروید سرمایه‌گذاری کنید، این‌ها همه زندگی‌شان را وسط گذاشتند، اما بعد از یکی، دو سال دیده‌اند غلط بوده است.

این نماینده مجلس گفت: شیلات پاسخگوی این عملکرد خودش نبوده است و فقط در این میان مردمی که به گروه‌های فساد‌زا و رانت‌های اطلاعاتی تصمیم‌گیری‌ها و انحصار‌ها در بدنه شیلات متصل نبودند واقعا زندگی‌شان از بین رفت که باید اصلاح شود.

وی درباره پیگیری مسئله صید در دولت و جلسه میان مجلس و دولت بیان کرد: همه باید به اقتصاد دریامحور تمکین کنند منتها باید برنامه‌های درستی را برای تقویت اقتصاد دریا محور پیگیری و اجرایی کنیم. این برنامه‌ها هم نیازمند نظرات و آمار‌های درست است، در صورتی که در حال حاضر ما در سازمان شیلات با خلاء آماری درست به شدت مواجه‌ایم تصمیم‌گیری منوط شده به کمیته‌ای که ذیل آقای عبدالعلی‌زاده شکل گرفت و منتظریم نظر دهند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور