تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
آنکارا کاردار سفارت ایران را احضار کرد

تنش سیاسی میان ایران و ترکیه

ایران و ترکیه پس از تنش دیپلماتیکی که به دنبال اظهارات هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه، در مورد سیاست‌های تهران در سوریه ایجاد شد، مقامات سفارتخانه یکدیگر را احضار کردند.

کد خبر: ۱۸۱۱۸۵
۱۷:۴۶ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

تنش سیاسی میان ایران و ترکیه

دیدارنیوز: وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه‌ای با شبکه الجزیره قطر که هفته گذشته منتشر شد، سیاست خارجی ایران مبتنی بر حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی را «خطرناک» توصیف کرد و گفت که این سیاست باید تغییر کند.

هاکان فیدان در این مصاحبه مدعی شد بود: «اگر شما در حال ایجاد نگرانی در یک کشور سوم هستید، کشور‌های دیگر نیز می‌توانند با حمایت از گروه‌هایی در کشور شما برای شما دردسر ایجاد کنند.»

مطلب مرتبط:

هشدار یک نماینده به ترکیه؛ اگر سنگی به شیشه‌مان بخورد، خانه را بر سر پرتاب‌کننده خراب می‌کنیم

در پی این اظهارات، وزارت امور خارجه ایران روز سه‌شنبه حجابی کرلانگچ، سفیر ترکیه در تهران، را احضار کرد.

تهران اعلام کرده بود که به کرلانگچ گفته شده «منافع مشترک دو کشور و حساسیت شرایط منطقه‌ای ایجاب می‌کند که از بیان اظهارات نادرست و تحلیل‌های غیرواقعی که می‌تواند منجر به اختلاف و تنش در روابط دوجانبه شود، پرهیز شود.»

در واکنش به اقدام ایران، ترکیه نیز روز سه‌شنبه کاردار سفارت ایران در آنکارا را احضار کرد.

اونجو کِچلی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه در این باره گفت: «امروز کاردار سفارت ایران در آنکارا را به وزارتخانه دعوت کردیم. در این دیدار موضوعات دوجانبه مورد بحث و بررسی قرار گرفت، همچنین اتهامات برخی مقامات ایرانی علیه ترکیه نیز مطرح شد.»

وی با بیان این‌که «اخیرا مقامات ایرانی انتقادات خود از ترکیه را بیشتر به طور علنی مطرح می‌کنند»، گفت: «معتقدیم که مسائل سیاست خارجی به هیچ وجه نباید به عنوان ابزاری برای سیاست داخلی مورد استفاده قرار گیرد.»

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، روز گذشته تأیید کرده بود که دو کشور در برخی موضوعات اختلاف نظر دارند.

بقایی گفت: «ما برای روابط دوجانبه خود با ترکیه اهمیت زیادی قائل هستیم. متأسفانه اظهاراتی که بار‌ها از آنکارا شنیده‌ایم، بسیار غیرسازنده بوده است و ضروری بود که ایران به‌صورت قاطع و شفاف موضع خود را در این زمینه بیان کند.»

وی اضافه کرد: «شاید لازم باشد دوستان ترک ما درباره سیاست‌های رژیم صهیونیستی (اسرائیل) در سوریه و منطقه بیشتر تأمل کنند.»

روابط ایران و ترکیه از زمان سرنگونی حکومت بشار اسد در سوریه دچار تنش شده است.

آنکارا از حاکمان جدید سوریه حمایت می‌کند، در حالی که تهران، پس از سال‌ها پشتیبانی از حکومت خاندان اسد، اکنون روابط سردی با دمشق پیدا کرده است.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۴
0
0
چند سال پیش اردوغان داشت پناهنده میشد . ایرانیها شارژش کردند برگشت . حالا جون گرقته شاخ شده نمک نشناس .سیاست ایران رو نشناختی باید با ایران رو راست باشی ، بازم کارت می افته ایران
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر