تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
آنکارا کاردار سفارت ایران را احضار کرد

تنش سیاسی میان ایران و ترکیه

ایران و ترکیه پس از تنش دیپلماتیکی که به دنبال اظهارات هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه، در مورد سیاست‌های تهران در سوریه ایجاد شد، مقامات سفارتخانه یکدیگر را احضار کردند.

کد خبر: ۱۸۱۱۸۵
۱۷:۴۶ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

تنش سیاسی میان ایران و ترکیه

دیدارنیوز: وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه‌ای با شبکه الجزیره قطر که هفته گذشته منتشر شد، سیاست خارجی ایران مبتنی بر حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی را «خطرناک» توصیف کرد و گفت که این سیاست باید تغییر کند.

هاکان فیدان در این مصاحبه مدعی شد بود: «اگر شما در حال ایجاد نگرانی در یک کشور سوم هستید، کشور‌های دیگر نیز می‌توانند با حمایت از گروه‌هایی در کشور شما برای شما دردسر ایجاد کنند.»

مطلب مرتبط:

هشدار یک نماینده به ترکیه؛ اگر سنگی به شیشه‌مان بخورد، خانه را بر سر پرتاب‌کننده خراب می‌کنیم

در پی این اظهارات، وزارت امور خارجه ایران روز سه‌شنبه حجابی کرلانگچ، سفیر ترکیه در تهران، را احضار کرد.

تهران اعلام کرده بود که به کرلانگچ گفته شده «منافع مشترک دو کشور و حساسیت شرایط منطقه‌ای ایجاب می‌کند که از بیان اظهارات نادرست و تحلیل‌های غیرواقعی که می‌تواند منجر به اختلاف و تنش در روابط دوجانبه شود، پرهیز شود.»

در واکنش به اقدام ایران، ترکیه نیز روز سه‌شنبه کاردار سفارت ایران در آنکارا را احضار کرد.

اونجو کِچلی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه در این باره گفت: «امروز کاردار سفارت ایران در آنکارا را به وزارتخانه دعوت کردیم. در این دیدار موضوعات دوجانبه مورد بحث و بررسی قرار گرفت، همچنین اتهامات برخی مقامات ایرانی علیه ترکیه نیز مطرح شد.»

وی با بیان این‌که «اخیرا مقامات ایرانی انتقادات خود از ترکیه را بیشتر به طور علنی مطرح می‌کنند»، گفت: «معتقدیم که مسائل سیاست خارجی به هیچ وجه نباید به عنوان ابزاری برای سیاست داخلی مورد استفاده قرار گیرد.»

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، روز گذشته تأیید کرده بود که دو کشور در برخی موضوعات اختلاف نظر دارند.

بقایی گفت: «ما برای روابط دوجانبه خود با ترکیه اهمیت زیادی قائل هستیم. متأسفانه اظهاراتی که بار‌ها از آنکارا شنیده‌ایم، بسیار غیرسازنده بوده است و ضروری بود که ایران به‌صورت قاطع و شفاف موضع خود را در این زمینه بیان کند.»

وی اضافه کرد: «شاید لازم باشد دوستان ترک ما درباره سیاست‌های رژیم صهیونیستی (اسرائیل) در سوریه و منطقه بیشتر تأمل کنند.»

روابط ایران و ترکیه از زمان سرنگونی حکومت بشار اسد در سوریه دچار تنش شده است.

آنکارا از حاکمان جدید سوریه حمایت می‌کند، در حالی که تهران، پس از سال‌ها پشتیبانی از حکومت خاندان اسد، اکنون روابط سردی با دمشق پیدا کرده است.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۴
0
0
چند سال پیش اردوغان داشت پناهنده میشد . ایرانیها شارژش کردند برگشت . حالا جون گرقته شاخ شده نمک نشناس .سیاست ایران رو نشناختی باید با ایران رو راست باشی ، بازم کارت می افته ایران
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور