تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
تهدید به اخراج کارمندان دولت تکرار شد

ایلان ماسک؛ میلیاردری که از اخراج کارمندان لذت می‌برد!

باوجود شکایت‌هایی که علیه اقدامات ایلان ماسک ثبت شده، این میلیاردر حوزه فناوری بار دیگر تهدید به اخراج کارمندان دولتی را ادامه داد.

کد خبر: ۱۸۰۹۰۵
۱۸:۵۶ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳

ایلان ماسک؛ میلیاردری که از اخراج کارمندان لذت می‌برد!

دیدارنیوز: ایلان ماسک از کارمندان فدرال پرسیده، در محل کار خود چه می‌کنند. چندین اداره کارمندان را از پاسخ به این درخواست منع کرده‌اند. وکلا نیز شکایتی ثبت کرده‌اند. ماسک، اما بی‌اعتناست و باز هم تهدید به اخراج گسترده می‌کند.

به نقل از دویچه‌وله، به‌رغم شکایت‌هایی که علیه اقدامات ایلان ماسک ثبت شده است، این میلیاردر حوزه فناوری روز دوشنبه، ۲۴ فوریه (۶ اسفند) بار دیگر تهدید به اخراج کارمندان دولتی را ادامه داد.

تیم ایلان ماسک در اداره جدیدالتأسیس "کارآمدی دولت" که وظیفه‌اش کاهش هزینه‌های دولتی ایالات متحده عنوان شده، شنبه گذشته از طریق ایمیل از حدود دو میلیون کارمند فدرال خواسته بود که ظرف ۴۸ ساعت، پنج کاری را که در هفته گذشته در محل کار خود انجام داده‌اند، گزارش دهند.

ماسک همچنین در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) اعلام کرد، هر کارمندی که تا پایان مهلت مقرر در عصر دوشنبه پاسخ ندهد، شغل خود را از دست خواهد داد.

حال ایلان ماسک تهدید خود را دوباره در پستی دیگر در "اکس" تکرار کرده و نوشته است: «این در اختیار رئیس جمهور است که به آن‌ها فرصت دیگری بدهد. اگر برای بار دوم پاسخ ندهند، اخراج خواهند شد.»

استناد ماسک در اینجا به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، است که مدتی پیش از او حمایت کرده بود. ترامپ روز دوشنبه، ۲۶ فوریه، گفته بود: «کاری که او [ماسک]می‌کند این است که می‌پرسد: "آیا واقعاً کار می‌کنید؟"» به گفته ترامپ، ایلان ماسک فقط می‌خواهد بررسی کند که آیا کارمندان دولتی واقعا مشغول به کار هستند یا نه.

درخواست ماسک از کارمندان برای ارائه گزارش از عملکرد کاری‌شان، حتی در میان آن‌دسته از نهاد‌های دولتی که توسط حامیان ترامپ اداره می‌شوند، خشم زیادی برانگیخته است. از جمله این نهادها، سرویس اطلاعاتی اف‌بی‌آی، وزارت خارجه، وزارت امنیت داخلی و پنتاگون هستند که به کارکنان خود دستور داده‌اند به این ایمیل‌ها پاسخ ندهند.

وکلای کارمندان دولت مرکزی آمریکا در نهایت شکایتی علیه اقدامات ایلان ماسک ثبت کردند. در این شکایت که به دادگاهی فدرال در کالیفرنیا ارائه شده، آمده است که هیچ قانون و مقرراتی وجود ندارد که کارمندان دولتی را ملزم کند تا در مورد کار خود به مدیریت منابع انسانی گزارش دهند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور