تیتر امروز

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با سخنگوی پیشین وزارت بهداشت:

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود به میزبان دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی پیشین وزارت بهداشت بود، او از هجمه‌های خبرهای فیک و فشار‌های زیاد در دوران کرونا گفت.
پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟
از چشم جهان (۱۵۲)

پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران همراه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، در ۱۹ می‌در حادثه سقوط چرخ‌بال درگذشت. در این حادثه شش نفر دیگر نیز کشته شدند.
تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.

عبدالله ناصری: کاندیدای ایده آل آیت الله مصباح، احمدی نژاد ۸۴ است

عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاح طلب می گوید: اینکه آقای مصباح از مرحله و باور سابق خود که در آن رای و دموکراسی معنا ندارد امروز به این ادبیات و گفتمان رسیدند که صحبت از رأی و انتخابات نسبی می کنند، گام بسیار بزرگی است.

کد خبر: ۱۸۰۷۸
۲۲:۳۰ - ۱۶ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عبدالله ناصری، فعال سیاسی اصلاح طلب می گوید: اینکه آقای مصباح از مرحله و باور سابق خود که در آن رای و دموکراسی معنا ندارد امروز به این ادبیات و گفتمان رسیدند که صحبت از رأی و انتخابات نسبی می کنند، گام بسیار بزرگی است.

ناصری درباره اظهارات اخیر آیت الله مصباح که گفته بود برای آینده انقلاب، با برنامه دقیق نیروسازی نکرده ایم و چاره ای نیست، باید فردی انتخاب کنیم که ایده آل نیست» گفت: اینکه آقای مصباح از مرحله و باور سابق خود که در آن رای و دموکراسی معنا ندارد امروز به این ادبیات و گفتمان رسیدند که صحبت از رأی و انتخابات نسبی می کنند و به این نتیجه رسیده اند که بخاطر نبود یک نیروی ایده آل، به یک نیروی نسبی توجه کنند گام بسیار بزرگی است.

او ادامه داد: آقای مصباح کسی بوده که به هیچ وجه برای صندوق رأی، انتخابات و دموکراسی ارزشی قائل نبود اما امروز به این باور رسیده و این موضوع جای خوشحالی دارد.

ناصری افزود: البته طبیعی است که در هر نظام سیاسی و جامعه مدنی، انسان صد درصد آرمانی و ایده آل تحت هیچ شرایطی و در هیچ کجای جهان پیدا نشده است؛ اصلا فلسفه وجودی صندوق رأی این است که افراد و مردم افراد را با هم مقایسه کنند و بنا به تشخیص خودشان، بهترین را از میان آنها انتخاب کنند.

این تحلیلگر اصلاح طلب ادامه داد: آقای مصباح یکی از تئوریسین ها و چهره های ضد اصلاحات بوده اما در سالهای اخیر حتی بخشی از اصولگرایان هم به ایشان پشت کرده اند؛ یعنی ایشان دیگر آن موقعیتی را که در دهه هفتاد برایشان وجود داشت، در اختیار ندارند.

او افزود: باور بنده این است که انتخابات 1400 یعنی انتخابات دوره ی بعدی ریاست جمهوری با توجه به شرایط اجتماعی و بحران های شدید ملی و بین‌المللی، انتخابات بسیار ویژه و متفاوتی نسبت به همه انتخابات چهل ساله گذشته خواهد بود. بخش اعظمی از جامعه از جریانات سیاسی و از گفتمان های سیاسی متعارف گذشته تا حدود زیادی عبور کرده اند و حتما انتخابات 1400 بسیار سخت و غیرقابل پیش بینی خواهد بود.

ناصری افزود: آقای مصباح هم طبیعتاً بر اساس سلائق و وابستگی های فکری خود سراغ اشخاصی از احمدی نژاد سال 84 یا آقای جلیلی یا آقای لنکرانی خواهند رفت و ایده آل برای آقای مصباح همین جماعتی است که اسم بردم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی