تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

برگزاری رویداد پترونوفن در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر

رئیس پارک علم و فناوری خوزستان از برگزاری رویداد پترونوفن با همکاری پارک علم و فناوری، شرکت پتروشیمی بندر امام و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی خبر داد.

کد خبر: ۱۸۰۶۱۱
۱۰:۴۰ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۳

رئیس پارک علم و فناوری خوزستان از برگزاری رویداد پترونوفن با همکاری پارک علم و فناوری ، شرکت پتروشیمی بندر امام و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی خبر داد.

به گفته ایشان این رویداد با هدف توسعه نوآوری و فناوری در صنعت پتروشیمی و استفاده از ظرفیت های قانون جهش تولید دانش بنیان برای توسعه زیست بوم فناوری منطقه ویژه با حضور پارک های علم و فناوری فعال در حوزه انرژی و شرکت های دانش بنیان سراسر کشور برگزار می گردد.

وی ادامه داد: رویداد پترونوفن، 5 اسفند ماه 1403 از ساعت 9 صبح در سالن شهید همدانی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی آغاز به کار خواهد کرد و علاوه بر بررسی نیازهای فناورانه پتروشیمی بندر امام ، نشست تخصصی با موضوع توسعه نوآوری در صنعت پتروشیمی با حضور اساتید و صاحب نظران برگزار می گردد.

ارسال نظرات