تیتر امروز

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
انتقاد رحمت الله نوروزی از وضعیت دارو در کشور

نماینده مجلس: قیمت دارو ۵۰ تا ۴۰۰ درصد گران شده است

رحمت الله نوروزی، نماینده علی آباد کتول در مجلس گفت: قیمت دارو ۵۰ تا ۴۰۰ درصد گران شده است. این در حالی‌ست که مطالبات تامین اجتماعی و وزارت بهداشت در این بخش تخصیص داده نمی‌شود.

کد خبر: ۱۸۰۵۲۰
۱۰:۴۰ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳

نماینده مجلس: قیمت دارو ۵۰ تا ۴۰۰ درصد گران شده است

دیدارنیوز: نماینده علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت دارو در کشور، گفت: ضرورت دارد مسئولین در پرداخت مطالبات تامین اجتماعی و همچنین وزارت بهداشت نیز تمهیداتی را در نظر بگیرند.

رحمت الله نوروزی در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه، اول اسفندماه) مجلس شورای اسلامی طی اخطاری با استناد به اصل ۲ قانون اساسی، گفت: در ماه‌های اخیر ۷ الی ۸ روز کامیون داران ما در مرز بازرگان و ترکیه متوقف شدند لذا ما باید تعاملات اقتصادی با کشور‌های جهان داشته باشیم، اما اصول ۲ و ۷۶ قانون اساسی را نیز مدنظر قرار دهیم.

نماینده علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور رئیس جمهور و وزیر اقتصاد در جلسه روز گذشته مجلس، گفت: در حال حاضر قیمت دارو ۵۰ تا ۴۰۰ درصد گران شده است این در حالی است که مطالبات تامین اجتماعی و وزارت بهداشت در این بخش تخصیص داده نمی‌شود.

مطلب مرتبط:

سرکوب قیمت دارو منطقی نیست!/ نظرتان درباره حقوق‌ها چیست؟

برخورد با گران‌فروشی دارو؛ مردم تخلفات را گزارش کنند

نوروزی با بیان اینکه قوت و معیشت قالب ما در دستان کشاورزان است، متذکر شد: این در حالی است که کود اوره برای فعالیت کشاورزان وجود ندارد، همچنین ما در ماه‌های گذشته با مشکلاتی نظیر قطعی برق نیز مواجه بوده ایم که حالا مشکلات کمبود کود هم به آن‌ها اضافه شده است.

وی با اشاره به مطالبات توتون کاران افزود: ۷۰ درصد از توتون کاران کشور در استان گلستان فعالیت می‌کنند از این رو از ریاست مجلس می‌خواهم تا دستوری صادر کرده که وزارت تعاون و مدیرعامل دخانیات کشور نیز در پرداخت این مطالبات تسریع کند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد