تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ظریف به کردستان عراق می‌رود

وزیر امور خارجه کشورمان در جریان سفر به عراق قرار است به اقلیم کردستان این کشور نیز سفر و با مقامات این منطقه دیدار کند.

کد خبر: ۱۸۰۴۷
۱۳:۲۹ - ۱۶ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - به نقل از پایگاه خبری روداو، سعدلله موسادیان یک مقام کنسولگری ایران در سلیمانیه گفت که محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه ایران در جریان سفرش به عراق به اقلیم کردستان نیز خواهد رفت.

به گفته وی، ظریف در چارچوب این سفر که به منظور تقویت روابط اقتصادی انجام می‌گیرد، به اقلیم کردستان نیز خواهد رفت تا با مقامات این منطقه درباره تقویت روابط میان ایران و مردم عراق به منظور ایجاد سازوکاری اقتصادی به گونه‌ای که به نفع هر دو طرف باشد، رایزنی کند.

این مقام کنسولگری ایران افزود: در جریان این سفر در هفته‌های آینده نشستی نیز با بازرگانان و چهره‌های تاثیرگذار کردستان عراق در سلیمانیه برگزار خواهد شد.

پیش از این رسانه‌ها گزارش داده‌اند که ظریف هفته آینده ابتدا به هند و سپس به عراق سفر خواهد کرد.

بنابر این گزارش، آخرین سفر ظریف به منطقه کردستان عراق در اکتبر 2017 بود که به منظور شرکت در مراسم جلال طالبانی، رئیس‌جمهور پیشین عراق به اقلیم کردستان رفته بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت