تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نمی‌توانیم به فرصت‌ها نگاه کنیم و به آینده امیدوار نباشیم

ظریف: ایران یک لقمه چرب نیست/ مجلس برای اینکه حوصله‌اش سر نرود، نام من‌را مطرح می‌کند

محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس جمهور با بیان اینکه ایران به جایی رسیده‌ که می‌توانیم لقمه چربی برای کسی نباشیم، درخصوص اظهارات برخی نمایندگان تندروی مجلس علیه او گفت: تندرو و کندرو را من متوجه نمی‌شوم. نه اینطور نیست، مجلس کلی کار دارد و حالا ما را هم برای اینکه حوصله‌شان سر نرود، مطرح می‌کنند.

کد خبر: ۱۸۰۳۴۱
۱۰:۵۹ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳

ظریف: ایران یک لقمه چرب نیست/ مجلس برای اینکه حوصله‌اش سر نرود، نام من‌را مطرح می‌کند

دیدارنیوز: معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: باید به ایران، ایرانی، منطقه و جهان به عنوان فرصت نگاه کنیم. ما به جایی رسیده‌ایم که می‌توانیم لقمه چربی برای کسی نباشیم. نمی‌توانیم به فرصت‌ها نگاه کنیم و به آینده امیدوار نباشیم.

محمدجواد ظریف در گفتگو با ایلنا، درباره این‌که به نظر می‌رسد جریان تندرو در مجلس شورای اسلامی کاری جز مطرح کردن نام "ظریف" ندارند، گفت: تندرو و کندرو را من متوجه نمی‌شوم. نه اینطور نیست، مجلس کلی کار دارد و حالا ما را هم برای اینکه حوصله‌شان سر نرود، مطرح می‌کنند. به نظرم تندرو و کندرو نکنیم؛ همه ما در یک جاده هستیم. نه قسمت تندرو داریم و نه قسمت کندرو.

معاون راهبردی رئیس جمهور درخصوص این‌که ۴۵ سال از انقلاب اسلامی گذشته است و مردم نیاز دارند که به آینده کشور امیدوار باشند برای ایجاد این امید در جامعه چه باید کرد، اظهار داشت: به ایران، ایرانی، به منطقه و جهان باید به عنوان فرصت نگاه کنیم. ما به جایی رسیده‌ایم که می‌توانیم لقمه چربی برای کسی نباشیم.

ظریف خاطرنشان کرد: ما ضمن این‌که به همه تهدید‌ها توجه داریم، نگاه هان وسواس به تهدید نداشته باشد، نگاه‌مان تهدیدمحور نباشد. همه چیز را به عنوان فرصت نگاه کنیم و ببینیم متخصصان ما چه کرده‌اند.

وی تاکید کرد: ایران پر از فرصت است، نمی‌توانیم به فرصت‌ها نگاه کنیم و به آینده امیدوار نباشیم.

معاون راهبردی رئیس جمهور درخصوص این‌که چه باید کرد سرمایه اجتماعی افزایش پیدا کند، گفت: سرمایه اجتماعی با نگاه کردن به مردم به عنوان فرصت، شکل می‌گیرد. یعنی اگر مردم را فرصت ببینیم حتما می‌توانیم سرمایه اجتماعی خودمان را هم گسترش دهیم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها