تیتر امروز

گفت‌وگوهای ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ اکسیوس: دور دیگری از مذاکرات در روزهای آینده
پوشش زنده؛ تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

گفت‌وگوهای ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ اکسیوس: دور دیگری از مذاکرات در روزهای آینده

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
کنفرانس امنیتی مونیخ

پاسخ شولتس به اظهارات معاون ترامپ؛ اجازه دخالت خارجی را نمی‌دهیم

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در واکنش به اظهارات جِی دی ونس، معاون رئیس جمهوری آمریکا هرگونه مداخله خارجی در کشورش را محکوم کرد.

کد خبر: ۱۸۰۳۰۵
۱۸:۱۶ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

پاسخ شولتس به اظهارات معاون ترامپ؛ اجازه دخالت خارجی را نمی‌دهیم

دیدارنیوز: اولاف شولتس، صدراعظم آلمان روز شنبه در واکنش به اظهارات اخیر جِی دی ونس، معاون رئیس جمهوری آمریکا هرگونه مداخله خارجی در کشورش را محکوم کرد.

شولتس تاکید کرد که مردم آلمان اجازه نخواهند داد اشخاص ثالث به نفع حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» در انتخابات پارلمانی کشورش که هفته آینده برگزار می‌شود، مداخله کنند.

صدراعظم آلمان که در جمع مقامات و شخصیت‌های بین‌المللی حاضر در کنفرانس امنیتی مونیخ سخن می‌گفت در این خصوص تصریح کرد: «تن‌ها ما (مردم آلمان) تصمیم می‌گیریم که دموکراسی در کشور چه مسیری را باید طی کند، نه هیچ کس دیگر!»

او اظهارات روز جمعه معاون رئیس جمهوری آمریکا را که نسبت به منزوی کردن حزب «آلترناتیو برای آلمان» انتقاد کرده و خواستار پایان «خط قرمز» در برابر این حزب شده بود، محکوم کرد و گفت: «چنین کاری (اظهار نظر مداخله‌گرایانه) قابل قبول نیست؛ به ویژه آنکه از جانب دوستان و متحدان باشد.»

سخنان تند و جنجالی جی دی ونس در انتقاد از آنچه او «افول آزادی بیان» در اروپا و سیاست‌های غلط مهاجرتی در این قاره خواند، با واکنش شدید رهبران اروپایی مواجه شد.

معاون رئیس جمهوری ایالات متحده به‌طور خاص، احزاب جریان اصلی آلمان را که از هرگونه ائتلاف با حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» امتناع می‌کنند، هدف انتقادات خود قرار داد.

با وجود این اختلاف نظرها، آلمان که سیاست خارجی و دفاعی خود را پس از جنگ جهانی دوم بر پایه شراکت و همکاری فرا‌آتلانتیک بنا نهاده است، حاضر نیست به آمریکایی‌ها پشت کند.

اولاف شولتس با این حال ضمن تأکید بر نیاز به یک «صنعت تسلیحاتی قوی اروپایی»، اطمینان داد که آلمان به خرید تجهیزات نظامی آمریکایی ادامه خواهد داد.

صدراعظم آلمان با تأکید مجدد بر این نکته که صلح در اوکراین تنها با تضمین حاکمیت این کشور برقرار می‌شود، هرگونه «صلح تحمیلی» به کی‌یف را رد کرد.

او با اشاره به تماس تلفنی اخیر ترامپ و پوتین که حساسیت نسبت به مذاکرات صلح اوکراین را در میان اروپایی‌ها بالا برده، تاکید کرد که آلمان هرگز از صلحی تحمیلی حمایت نخواهد کرد.

صدراعظم آلمان در واکنش به تردید‌های ایجاد شده توسط دولت ترامپ در مورد تعهد آمریکا به امنیت اروپا، با جدایی امنیت این دو قاره مخالفت کرد.

او اذعان داشت که افزایش چشمگیر و مستمر هزینه‌های دفاعی، فراتر از ۲ درصد تولید ناخالص داخلی فعلی، نیازی «غیرقابل انکار و ضروری» است.

اولاف شولتس با اشاره به اینکه هر یک درصد افزایش در هزینه دفاعی، مستلزم تأمین سالانه ۴۳ میلیارد یورو بودجه اضافی است، خواستار اصلاح قانون محدودیت بودجه و مقررات انضباط مالی پس از انتخابات و معافیت هزینه‌های دفاعی از این قانون شد.

شولتس این سخنان را یک هفته پیش از انتخابات زودهنگام پارلمانی در کشورش ایراد کرد که بنا به پیش‌بینی‌ها، نامزد سوسیال دموکرات آلمان در آن شکست خواهد خورد.

فریدریش مرتس، نامزد محافظه‌کاران و رقیب اصلی صدراعظم آلمان درانتخابات پیش‌رو، در نظرسنجی‌ها از حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان و حزب سوسیال دموکرات پیشی گرفته است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
پرطرفدارترین ها