تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جام حذفی و حواشی آن ادامه دارد

پاسخ سپاهان به بیانیه پرسپولیس؛ از بازی در زمین ناامید شده‌اید

باشگاه سپاهان اصفهان در پاسخ به بیانیه اعتراضی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد: اینکه بعد از بازی، با دستکاری و شطرنج کاری و فریزکاری برای یک بازی بسیار حساس که در آرامش کامل به انجام رسید، حاشیه مصنوعی درست کنند، نشان می‌دهد که از بازی در زمین مسابقه ناامید شده‌اند و روی به بازی‌های دیگری آورده‌اند.

کد خبر: ۱۸۰۲۱۴
۱۰:۳۷ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

پاسخ سپاهان به بیانیه پرسپولیس؛ از بازی در زمین ناامید شده‌اید

دیدارنیوز: باشگاه سپاهان اصفهان به دنباله بیانیه‌ای که از سوی باشگاه پرسپولیس منتشر شد، پاسخی منتشر کرد.

متن پاسخ باشگاه سپاهان به بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از دیدار دو تیم در جام حذفی فوتبال ایران به این شرح است:

«اهالی محترم جامعه فوتبال و فوتبال دوستان عزیز.

واکنش باشگاه حریف به شادی گل میلاد زکی‌پور باورپذیر نیست. اگر واقعا رفتاری که فریاد آن را می‌زنند، شنیع بود، همان جا واکنش‌های سنگین در پی‌داشت؛ اما اینکه بعد از بازی، با دستکاری و شطرنج کاری و فریزکاری برای یک بازی بسیار حساس که در آرامش کامل به انجام رسید، حاشیه مصنوعی درست کنند، نشان می‌دهد که از بازی در زمین مسابقه ناامید شده‌اند و روی به بازی‌های دیگری آورده‌اند؛ رویکرد‌های خطرناکی که که یکبار سی و سه پل  تاریخی را به آتش می‌کشد و یکبار سر از شعار‌های نژادپرستانه در می‌آورد؛ هنوز تصاویر زشت ورزشگاه آزادی، پیش چشم اهالی فوتبال و آحاد مردم سراسر ایران است؛ یک سرِ آن داستان هم، آن‌ها بودند.

به گواه اکثر قریب به اتفاق کارشناسان، کارت قرمز کاپیتان حریف درست بود؛ آنقدر که سرمربی تیم حریف که هنوز چندان با الزامات فوتبال ما(!) آشنا نشده و صادقانه سخن می‌گوید، بر اخراج وی صحه گذاشت. به گواه اکثر قریب به اتفاق کارشناسان، اخراج بازیکن سپاهان اشتباه بود؛ اما ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم، وقتی داور مسابقه تصمیمی را با کمک VAR می‌گیرد، به او احترام بگذاریم؛ نه اینکه با تماس‌های مکرر تهدیدش کنیم و به اتاقش هجوم ببریم….

مطلب مرتبط:

سرمربی سپاهان در اتاق داوران! +عکس

ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم، چه در روز خوب و چه در روز بد، ظرفیت از خود نشان بدهیم نه اینکه با رفتاری زشت و با حمله به عوامل بازی، چهره فوتبال را در جامعه عصبی و ناآرام نشان دهیم. ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم، وقتی داور تصمیم به تنبیه می‌گیرد، به او احترام بگذاریم نه اینکه با فحاشی، شخصیت کاپیتانی یک تیم را زیر سوال ببریم. ما در مکتب سپاهان آموخته‌ایم در زمین بازی حرف بزنیم و به نهاد‌های انضباطی برای از میدان به در کردن رقیب، فشار نیاوریم.

مکتب سپاهان که تلفیقی از مکتب شاهین و فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی مردم اصفهان است، آنگاه که نیاز باشد، پوزش می‌طلبد و آنگاه که حق خود را پایمال شده بیابد، کوتاه نمی‌آید؛ اما برخی باشگاه‌ها شاید آخرین عذرخواهی خود را به خاطر نیاورند.

اما در پایان؛ بار دیگر از کمیته انضباطی انتظار داریم، پرسش ما را جواب دهد که با مشاهده تمام صحنه‌ها، در خصوص شادی گل بازیکن سپاهان، دستور موقت صادر کرد یا به چند تصویر دستکاری شده و فریز شده از سوی برخی اکتفا کرد؟!»

مطلب مرتبط:

مدعی فرهنگ، اخلاق را باخت!

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها