تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
چقدر خشونت و چند قتل دیگر علیه زنان باید رخ دهد تا خانم معاون و آقای نماینده بیدار شوند؟!

لایحه منع خشونت علیه زنان کجاست؟

باوجود خشونت خانگی و چند قتل فجیع در سال جاری، ظاهرا مجلس شورای اسلامی و دولت چهاردهم هنوز قانع نشده‌اند که لایحه منع خشونت علیه زنان را به نتیجه برسانند و از زنان حمایت کنند.

کد خبر: ۱۸۰۱۵۵
۰۹:۴۵ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

لایحه منع خشونت علیه زنان کجاست؟

دیدارنیوز: معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور گفت: در لایحه منع خشونت علیه زنان، آنچه که رئیس‌جمهور به مجلس ارائه داد، لایحه‌ای است که سال ۹۹ از طرف دولت روحانی نهایی شده و با هماهنگی قوه قضائیه به مجلس فرستاده شده و همان کلیات در مجلس تصویب شده و اکنون نیز در دستور کار است.

زهرا بهروزآذر، معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده در گفتگو با ایلنا، در پاسخ به این پرسش که برخی در مورد بند‌هایی از قانون جوانی جمعیت معتقدند که این قانون باعث تشویق زنان به سقط‌های غیرقانونی جنین می‌شود، چه راهکار‌هایی خواهید داشت، گفت: این قسمت‌های تخصصی را از خانم دستجردی بپرسید، من می‌دانم که ایشان در حال انجام اصلاحاتی است، اما جزئیات آن را نمی‌دانم.

وی افزود: موضوع جمعیت و اجرای قانون متولی تخصصی دارد. دبیر ستاد جمعیت از رئیس‌جمهور حکم گرفته است که آن قانون را اجرا کنند. می‌دانم که دستجردی ارزیابی‌هایی را انجام می‌دهند و بر مبنای آن ارزیابی‌ها کار‌هایی را انجام می‌دهند، اما نمی‌دانم الان دقیقاً دارند چه کاری انجام می‌دهند.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده در رابطه با تغییراتی که در لایحه منع خشونت علیه زنان در دولت چهاردهم اعمال خواهد شد، تصریح کرد: در لایحه منع خشونت علیه زنان، آنچه که رئیس‌جمهور به مجلس ارائه داد، لایحه‌ای است که سال ۹۹ از طرف دولت روحانی نهایی شده و با هماهنگی قوه قضائیه به مجلس فرستاده شده و همان کلیات در مجلس تصویب شده و اکنون نیز در دستور کار است.

وی گفت: اصلاحاتی که الان در کمیسیون رفته باید ببینیم که در کمیته‌ها و کمیسیون‌ها چه می‌شود. به هر حال آن‌ها یک نظراتی دارند و دولت هم نظراتی دارد. ان‌شاءالله با گفتگو و شنیدن موثر برای حل مسئله مردم، ان‌شاءالله(!) سعی می‌کنیم که در مسیر پیش برویم که اتفاقات خوبی بیفتد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد