تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

کمک موثر سمن ها در مبارزه با مواد مخدر

استفاده از نظرات، دیدگاه ها و طرح های نخبگان و جوانان در سمن ها در کنار سیاست ها و برنامه های دولت می تواند در حصول نتیجه مطلوب تر در حوزه اعتیاد تاثیر به سزایی داشته باشد.

کد خبر: ۱۷۹۸۹
۱۵:۵۶ - ۱۵ دی ۱۳۹۷
دیدارنیوزـ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: مردمی کردن مقابله با مواد مخدر با استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد رمز دستیابی به نتیجه مطلوب است.

سعید ناجی روز دوشنبه در نشست کمیته مشارکت های ‌مردمی با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در سالن غدیر استانداری سمنان، افزود: یکی از راهکارهای دستیابی به هدف مطلوب در مقوله اعتیاد، مردمی کردن امور در این حوزه است که در این ‌مسیر باید از ظرفیت های سمن ها بیش از پیش بهره برد.

معاون استانداری سمنان بیان کرد: استفاده از نظرات، دیدگاه ها و طرح های نخبگان و جوانان در سمن ها در کنار سیاست ها و برنامه های دولت می تواند در حصول نتیجه مطلوب تر در حوزه اعتیاد تاثیر به سزایی داشته باشد.

وی به تفاهم‌نامه آموزش معتادان بهبودیافته اشاره کرد و یادآور شد: اصالت تفاهم نامه ها و شیوه نامه ها برای ایجاد هماهنگی بیشتر بین دستگاه های اجرایی متولی امر در هر حوزه ای است که توجه به این امر در نهایت منجر به دستیابی به نتیجه مطلوب تر خواهد شد.

ناجی با تاکید بر پرهیز از تشریفات و روال اداری زمان بر، گفت: نبود‌ هماهنگی بین دستگاه های اجرایی، فقدان ‌پیوستگی امور در این حوزه و توجه بیش از اندازه به فرآیندهای اداری دست و پا گیر، از معضلات و آسیب های موجود در حوزه اعتیاد است که مانع دستیابی به موفقیت در قالب تفاهم نامه هایی از این دست خواهد شد.

معاون استانداری سمنان، پیگیری نشدن امور افراد پس از ترک اعتیاد و فراگیری آموزش های لازم‌ را یکی از آسیب های جدی در این حوزه دانست و افزود: پس از شناسایی گروه های هدف و افراد مبتلا در حوزه اعتیاد و آموزش بهبود یافتگان، دستگاه های اجرایی متولی باید تمام تلاش خود را برای ارائه امکانات و تسهیلات مناسب تا حصول نتیجه و اشتغال این افراد به کار گیرند.

معاون استانداری سمنان ادامه داد: همگرایی و هماهنگی بین دستگاه های اجرایی همراه با برش استانی از سیاست های کشوری، جلوگیری از موازی کاری و هدف گذاری استانی، یکی از راهکارهای رسیدن به هدف مطلوب در قالب تفاهم‌نامه ها، ابلاغیه ها و شیوه نامه های کشوری در مقابله با اعتیاد است.

در قالب تفاهم نامه تعهد آموزش برای یک هزار و 40 نفر از معتادان بهبود یافته در استان سمنان ایجاد شده است که در 9‌ ماهه 97 بیش از 52 درصد از این افراد آموزش های تخصصی لازم‌جهت اشتغال را فراگرفته اند. 

 

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور