تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
نخستین مسیر اصلاح و اولین گام در جهت اصلاحات، سرنگونی نظام بود

احمد الشرع: سرنگونی رژیم اسد نتیجه ۵ سال برنامه‌ریزی بود

احمد الشرع، رئیس دوره انتقالی سوریه، ادعا کرد که نبرد برای سرنگونی رژیم بشار اسد در مدت ۱۱ روز، نتیجه یک برنامه‌ریزی دقیق بود که به مدت پنج سال در ادلب جریان داشت.

کد خبر: ۱۷۹۷۲۶
۰۹:۲۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳

احمد الشرع: سرنگونی رژیم اسد نتیجه ۵ سال برنامه‌ریزی بود

دیدارنیوز: احمد الشرع، رئیس دوره انتقالی سوریه، تأکید کرد که «نبرد سرنگونی رژیم اسد در مدت ۱۱ روز نتیجه یک برنامه‌ریزی دقیق بود که به مدت پنج سال در ادلب جریان داشت و شامل اتحاد گروه‌ها و جذب نیرو‌های مختلف می‌شد.»

به نقل از العربیه، الشرع در اولین مصاحبه تلویزیونی پس از تصدی ریاست جمهوری سوریه دوره انتقالى گفت: «رژیم مخلوع اسد از آماده‌سازی ما برای نبرد آگاه بود و تمامی امکانات خود را به کار گرفت.»

او افزود: «برخی به من توصیه کردند که این نبرد را آغاز نکنم تا صحنه‌های غزه در ادلب تکرار نشود، اما با این وجود، نبرد را آغاز کردیم.»

رئیس دوره انتقالی سوریه، در ادامه تأکید کرد که «نخستین مسیر اصلاح و اولین گام در جهت اصلاحات، سرنگونی نظام بود» و اظهار داشت که «سوریه از نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های فراوانی برای پیشرفت برخوردار است.»

او در ادامه توضیح داد: «در ادلب، سوری‌ها از تمام استان‌ها حضور داشتند و ما همه را در دولت نجات ملی مشارکت دادیم؛ و هنگامی که به دمشق رسیدیم، به‌سرعت برای حفظ نهاد‌های دولتی اقدام کردیم.»

احمد الشرع افزود: «در مدت دو ماه پس از آزادسازی سوریه، با اقشار مختلف جامعه و سوری‌های مقیم خارج دیدار کردیم تا دیدگاه‌های آن‌ها را در جهت منافع آینده سوریه بشنویم.»

او درباره فعالیت احزاب در سوریه جدید گفت: «هنوز قانونی برای تنظیم فعالیت احزاب سیاسی وجود ندارد. در حال حاضر، ما بر توانمندی‌های فردی تکیه داریم و افراد تکنوکرات در دولت جدید حضور خواهند داشت.»

الشرع با تاکید بر «پرهیز از تقسیم‌بندی‌های جناحی در دولت انتقالی» گفت: «شایستگی، معیار اصلی گزینش افراد خواهد بود.»

رئیس دوره انتقالی سوریه درباره اوضاع امنیتی کنونی در کشور خاطرنشان کرد: «از نظر آرامش اجتماعی به نقطه امنی رسیده‌ایم. دولت سوریه تضمینی برای تمامی اطراف است و تجاوزات فردی در حداقل ممکن صورت می‌گیرد و اولویت کنونی کنترل سلاح و محدود کردن آن به دست دولت است.»

الشرع درباره آینده یگان‌های مسلح کردی گفت: «همه بر وحدت سوریه تأکید دارند و با هرگونه تجزیه یا جدایی بخشی از کشور مخالف‌اند. در همین راستا، مذاکراتی با نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) برای حل پرونده شمال شرق سوریه در جریان است.»

او تأکید کرد که «قسد آمادگی خود را برای محدود کردن سلاح به دست دولت اعلام کرده است، اما در برخی جزئیات اختلاف نظر وجود دارد.»

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد