تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
بهتر بود صداقت در کلام و معرفت در امانتداری رعایت می‌شد

جشنواره فجر، هوش مصنوعی و اعتراض خانواده خسرو شکیبایی +ویدیو

پوریا شکیبایی، پسر زنده یاد خسرو شکیبایی به شبیه‌سازی صدا و تصویر پدرش در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر اعتراض کرد و با اشاره به ناراحتی مادرش گفت: بهتر بود در تولید چنین محتوایی صداقت در کلام و معرفت در امانتداری رعایت می‌شد.

کد خبر: ۱۷۹۶۲۴
۱۳:۲۶ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳

جشنواره فجر، هوش مصنوعی و اعتراض خانواده خسرو شکیبایی +ویدیو

دیدارنیوز: از وقتی توانمندی هوش مصنوعی در شبیه‌سازی صدا و تصویر عیان شد یکی از مهم‌ترین بحث‌ها حق کپی رایت یا به نوعی اجازه برای شبیه‌سازی از چهره‌های مشهور بود که حالا این دغدغه با آنچه در افتتاحیه پرماجرای جشنواره فیلم فجر رخ داد، برای چهره‌های درگذشته شکلی دیگر پیدا می‌کند.

از مدت‌ها قبل هوش مصنوعی در تقلید یا زنده سازی صدای زیادی از خوانندگان از دنیا رفته ایرانی هنرنمایی کرده بود، اما در عرصه تصویر شاید آنقدر ماجرا جدی نبود که باعث گله‌مندی کسی شود. اما حالا افتتاحیه جشنواره فیلم فجر این بهانه را به وجود آورده و خانواده خسرو شکیبایی از نحوه شبیه‌سازی این هنرمند فقید انتقاد کردند.

به تازگی پوریا شکیبایی پسر زنده یاد خسرو شکیبایی با انتشار ویدیویی در فضای مجازی بیان کرده که در روز‌های گذشته ویدیویی برای او ارسال و نارضایتی‌هایی نسبت به آن مطرح شده است.

این ویدیو به شب افتتاحیه جشنواره فیلم فجر در تالار وحدت اشاره دارد که در بخش یادبود هنرمندان درگذشته سینما تصویری به نمایش درآمد که در آن خسرو شکیبایی شبیه سازی شده با هوش مصنوعی با اشاره به اینکه پوستر خوبی برای جشنواره طراحی شده، همه را به مهربانی دعوت و تاکید می‌کند، آنجایی که او در آن هست به اندازه کافی برای دروغ و حسادت و کلک چوب دارند.

حالا پوریا شکیبایی در ویدیویی کوتاه با بیان اینکه به خاطر ناراحتی زیاد مادرش این پیام را منتشر کرده، گفته است که بهتر بود در تولید چنین محتوایی صداقت در کلام و معرفت در امانتداری رعایت می‌شد.

او همچنین اشاره کرده که با خودش و مادرش هیچ تماسی گرفته نشده و شاید اگر این اتفاق می‌افتاد کمک بهتری برای خلق یک اثر مقبول‌تر صورت می‌گرفت.

آنچه پوریا شکیبایی نسبت به آن اعتراض دارد در همان شب افتتاحیه هم به دلیل کیفیت شبیه‌سازی مورد نقد قرار گرفته بود، ولی به نظر می‌رسد از این پس تولید محتوا‌هایی با استفاده از هوش مصنوعی به کاری رایج بدل می‌شود، چرا هم که در دسترس‌تر است و هم سهل‌تر، ضمن اینکه امکان بروز خلاقیت بیشتری را فراهم می‌کند، اما شاید درست‌تر این باشد که حداقل در استفاده از چهره‌های خاص به نحوی دیگر عمل شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر