تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
سخنگوی آتش نشانی تهران اعلام کرد

آتش‌سوزی در خیابان ۱۷ شهریور و خروج ۳۰ نفر از شهروندان

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران از وقوع یک مورد حادثه آتش‌سوزی و گرفتار شدن ۳۰ نفر از شهروندان در یک ساختمان مسکونی در خیابان ۱۷ شهریور جنوبی خبر داد.

کد خبر: ۱۷۹۵۲۰
۰۸:۳۰ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳

آتش‌سوزی در خیابان ۱۷ شهریور و خروج ۳۰ نفر از شهروندان

دیدارنیوز: سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران از وقوع یک مورد حادثه آتش‌سوزی و گرفتار شدن ۳۰ نفر از شهروندان در یک ساختمان مسکونی در خیابان ۱۷ شهریور جنوبی خبر داد.

سید جلال ملکی در تشریح جزییات این حادثه بیان کرد: در ساعت ۳:۵۹ بامداد امروز یک مورد حادثه آتش سوزی در ساختمان مسکونی به سامانه ۱۲۵ آتش نشانی اعلام می‌شود. در مدت زمان ۴ دقیقه سرویس‌های آتش نشانی به همراه نردبان هیدرولیکی و خودروی حامل تجهیزات تنفسی به محل اعزام می‌شوند.

وی افزود: مأموران آتش‌نشانی مشاهده می‌کنند در یک ساختمان مسکونی سه طبقه ۱۲ واحدی که یک پارکینگ منفی، در زیر همکف داشته است، چند وسایل نقیله وجود داشته که دو دستگاه خودرو شامل یک پژو ۲۰۶ و پرشیا و یک دستگاه موتورسیکلت به طور کامل شعله‌ور شده و چیزی از آن باقی نمانده بود. نیمی از خودرو‌ها دچار آتش سوزی شده بود و درحال سرایت به دیگر خودرو‌ها در پارکینگ بود.

ملکی در ادامه بیان کرد: دود بسیار زیادی طبقات بالایی را در برگرفته بود. ساختمان به دلیل قدیمی بودن، سیستم اعلام اطفا و در دودبند نداشت. در نتیجه ساکنان زیادی در ساختمان محبوس بودند. آتش نشانان همزمان به طبقه منفی یک برای خاموش کردن آتش نفوذ کردند و گروه‌های دیگر به طبقات بالایی رفتند. در دقایق اولیه آتش‌نشانان موفق شدند چند نفر را با استفاده از نردبان‌های دستی از لب پنجره‌ها به پایین بیاورند.

سخنگوی آتش نشانی و خدمات تهران با بیان این که تعدادی از افراد ساختمان را به پشت بام منتقل کرده و پس از خاموش کردن و تخلیه دود و ایمن سازی، آن‌ها را به بیرون از ساختمان انتقال دادیم، گفت: چند نفری از شهروندان که جابه‌جایی از طریق راه پله برایشان سخت بود، از طریق نردبان هیدرولیکی که در محل حاضر شده بود از سطح پشت بام به پایین انتقال دادیم.

به گفته سخنگوی آتش نشانی تهران، خوشبختانه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشتیم. چند نفری به دلیل دود گرفتگی برای چکاب کامل به عوامل اورژانس تحویل داده شدند. در نهایت آتش خاموش شد و از گسترش به اطراف و سرایت به سایر خودرو‌ها و موتور‌ها جلوگیری شد. ۳۰ نفر از شهروندان گرفتار در دود و آتش از ساختمان به سلامت خارج شدند و در ساعت ۶:۰۲ صبح عملیات به پایان رسید.

ملکی خطاب به شهروندان تاکید کرد: در ساختمان‌ها، چه ساختمان‌های جدید و چه ساختمان‌های قدیمی از سیستم‌های اعلام اطفا، خصوصاً اعلام اتفاق اتوماتیک برخوردار باشند. همچنین در‌های دودبند بسیار حائز اهمیت است. شاید نصب کردن سیستم اعلام و اطفاء در ساختمان‌های قدیمی کمی سخت باشد. هرچند که بسیار ضروری است و سختی‌های خودش را برای حفظ جان شهروندان دارد؛ اما نصب در دودبند آنقدر سختی ندارد و می‌شود در‌های قدیمی را برداشت و در‌های دودبند را گذاشت. یک در دودبند که پارکینگ را از بخش مسکونی جدا می‌کند، می‌تواند جلوی دود و بسیاری حوادث ناگوار دود گرفتی را بگیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور