تیتر امروز

اکبرنژاد: پزشکیان،جلیلی اصلاح طلب‌هاست/ منصورنژاد:گزینه نقدتر من، بدفرمانی مدنی است
در قسمت دوم مناظره منصورنژاد و اکبرنژاد مطرح شد

اکبرنژاد: پزشکیان،جلیلی اصلاح طلب‌هاست/ منصورنژاد:گزینه نقدتر من، بدفرمانی مدنی است

در قسمت دوم مناظره اکبرنژاد و منصورنژاد به دنبال راه حل‌های خروج از بن بست موجود و تحقق مطالبات مردم بودیم و به همین جهت به موضوع "نافرمانی مدنی یا بدفرمانی" پرداخته شد.
ضرب‌الاجل بمباران ایران توسط اسرائیل/ اروپایی‌ها از مذاکرات اوکراین حذف شدند/ انهدام طبقه متوسط و فرودست در کشور!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ضرب‌الاجل بمباران ایران توسط اسرائیل/ اروپایی‌ها از مذاکرات اوکراین حذف شدند/ انهدام طبقه متوسط و فرودست در کشور!

این هفتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رامین رادفر: ساختار اقتصادی که مدام فقیرشدن را تجربه می‌کند، اعتیاد وجه پررنگ آن می‌شود/ آموزش و پرورش رسالتی غیر از شعاردادن ندارد/تبعیض‌های اجتماعی هم دلیل گرایش به اعتیاد است
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک درمانگر اعتیاد

رامین رادفر: ساختار اقتصادی که مدام فقیرشدن را تجربه می‌کند، اعتیاد وجه پررنگ آن می‌شود/ آموزش و پرورش رسالتی غیر از شعاردادن ندارد/تبعیض‌های اجتماعی هم دلیل گرایش به اعتیاد است

جامعه پلاس در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود این بار در گفتگو با دکتر رامین رادفر درمانگر و پژوهشگر اعتیاد به بررسی جزییات بیماری اعتیاد و راه‌های درمان و پیشگیری از آن پرداخت.
جدال سرخ‌های اهواز و تهران برنده نداشت

فولاد ۱ - ۱ پرسپولیس؛ «یحیی» جشن اسماعیل را بهم زد!

بازی حساس هفته هجدهم لیگ برتر در ورزشگاه فولاد آرنا اهواز برنده نداشت و پرسپولیس در اولین بازی با هدایت اسماعیل کارتال، برد را در نیمه دوم از دست داد و با یک امتیاز خوزستان را ترک کرد.

کد خبر: ۱۷۹۵۱۶
۱۶:۰۲ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۳

فولاد ۱ - ۱ پرسپولیس؛ «یحیی» جشن اسماعیل را بهم زد!

دیدارنیوز _ سرویس ورزشی: جدال فولاد و پرسپولیس در اهواز با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

به گزارش دیدارنیوز، ورزشگاه فولاد آرنا امروز (جمعه) سکو‌های پرتماشاگری به خود دید و دو نیمه متفاوت هم داشت؛ در نیمه اول علیپور، مهاجم پرسپولیس یک پنالتی را از دست داد، اما عیسی آل‌کثیر توانست با ضربه سر سرخپوشان تهرانی را به گل اول برساند.

در نیمه دوم که فولاد حملات بیشتری برای گل تساوی و فرار از شکست خانگی داشت، با به میدان آمدن ابوالفضل زاده‌عطا به هدفش رسید. این بازیکن جوان از تعلل خط دفاعی پرسپولیس استفاده کرد و با ضربه سر دروازه گندوز را باز کرد تا بازی با تساوی یک بر یک تمام شود.

به این ترتیب یحیی گل محمدی برابر تیم سابقش شکست نخورد و اسماعیل کارتال هم نتوانست در اولین مسابقه روی نیمکت سرمربیگری پرسپولیس به برد برسد.

این نتیجه بیشتر به سود سپاهان و تراکتور دو تیم مدعی قهرمانی این فصل تمام شد. فولاد با ۳۵ امتیاز در رده سوم باقی ماند و پرسپولیس ۳۴ امتیازی از مکان چهارم تکان نخورد.

گزارش زنده: فولاد ۱ - ۱ پرسپولیس/ گلزنی زاده‌عطا +ویدیو

ترکیب فولاد: اوتکیر یوسوپوف، علی نعمتی، موسی کولیبالی، مجتبی نجاریان، محمدرضا سلیمانی، سینا مریدی، فرشید باقری، سینا اسدبیگی، علی‌اصغر اعرابی، ساسان انصاری و گوستاوو بلانکو

ترکیب پرسپولیس: الکسیس گندوز، مرتضی پورعلی‌گنجی، گئورگی گولسیانی، فرشاد فرجی، میلاد محمدی، سعید مهری، سروش رفیعی، فرشاد احمدزاده، امید عالیشاه، یاسین سلمانی، علی علیپور و عیسی آلکثیر

گزارش زنده: فولاد ۰ - ۰ پرسپولیس

آمار اسماعیل کارتال، سرمربی جدید پرسپولیس

گل‌ها و دقایق حساس بازی:

دقیقه ۱: سلمانی جایگزین عالیشاه در ترکیب پرسپولیس شد

با وجود اینکه امید عالیشاه در ترکیب اولیه شاگردان کارتال مقابل فولاد حضور داشت به دلیل مصدومیت حین گرم کردن پیش از مسابقه، این دیدار را از دست داد. با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، یاسین سلمانی دیگر هافبک سرخپوشان جایگزین عالیشاه شد.

حضور پرتعداد تماشاگران در ورزشگاه شهدای فولاد برای تماشای دیدار فولاد و پرسپولیس

دقیقه ۳: صحنه مشکوک به پنالتی! علیپور دروازه‌بان فولاد را دریبل داد و مدافع فولاد جلوی او نشست که ظاهرا برخورد مشکوکی به دست این بازیکن داشت و کمک داور ویدیویی داور را مطلع کرد.

گزارش زنده: فولاد ۰ - ۰ پرسپولیس/ مشکوک به پنالتی و VAR!

دقیقه ۸: پنالتی به سود پرسپولیس اعلام شد.

دقیقه ۱۰: پنالتی گل نشد! علی علیپور که خودش پنالتی را گرفته، ضربه را زد، اما اوتکیر یوسوپوف با واکنشی دیدنی مانع گلزنی مهاجم پرسپولیس شد. اینکه در حضور گولسیانی، علیپور پنالتی را زد، از نکات جالبی بود که رخ داد.

دقیقه ۱۴: شوت سنگین میلاد محمدی را دروازه‌بان فولاد با دو دست مهار کرد.

دقیقه ۱۸: پرسپولیس در دقایق ابتدایی بازی عملکرد بهتر و هجومی‌تری داشته و آن طرف شاگردان یحیی به دنبال ضدحمله هستند.

دقیقه ۲۹: بازی با اعلام داور متوقف شد. دلیل این توقف را حتی گزارشگر اهوازی هم اعلام نکرد. یک دقیقه بعد داور ادامه بازی را اعلام کرد.

به نقل از خبرگزاری آنا، داور مسابقه به دلیل حضور بیش از حد تماشاگران در ورزشگاه و حضور برخی روی سقف ورزشگاه بازی را متوقف کرده است، اما جالب است درحالی که تصاویر از کار خطرناک برخی هواداران گویاست گزارشگر بازی این کار را نشانه تعصب می‌داند!

چگونه اجازه این کار داده می‌شود؟!

خطرناک‌ترین جایگاه ممکن برای تماشای مسابقه فولاد و پرسپولیس. داور به دلیل حضور بیش از حد تماشاگران در ورزشگاه و حضور برخی روی سقف ورزشگاه بازی را متوقف کرد.

دقیقه ۳۶: گندوز، دروازه‌بان پرسپولیس در دو مرحله ضربه سر کولیبالی را مهار کرد و اجازه گلزنی به فولاد نداد.

دقیقه ۳۹: گل اول پرسپولیس! عیسی آلکثیر با ضربه سر دروازه فولاد را باز کرد. پس از بررسی کمک داور ویدیویی، این گل تایید شد.

صحنه مشکوک قبل از گل پرسپولیس؛ توپ از خط رد نشد؟

با این دوربین‌هایی که صداوسیمای خوزستان دارد به راحتی نمی‌توان دید مگر اینکه تماشاگری، شبکه‌ای یا فردی از دو باشگاه این صحنه را شکار کرده باشد.

گزارش زنده: فولاد ۰ - ۱ پرسپولیس/ صحنه جنجالی قبل از گل +عکس

گزارش زنده: فولاد ۰ - ۱ پرسپولیس/ صحنه جنجالی قبل از گل +عکس

نیمه اول پس از شش وقت اضافه با برتری یک بر صفر پرسپولیس تمام شد. علیپور در این نیمه یک پنالتی سرخپوشان تهرانی را هدر داد. فولاد هم نمایش خوبی نداشت و تیم برتر، تیم اسماعیل کارتال بود.

گزارش زنده: فولاد ۰ - ۱ پرسپولیس/ پایان نیمه‌اولآمار یحیی برابر پرسپولیس

دقیقه ۵۱: ضربه سر سلیمانی به شکلی خطرناک از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت.

دقیقه ۵۴: حمله فولادی‌ها برای گل تساوی بدون نتیجه بود و توپ از بالای دروازه گندوز عبور کرد.

دقیقه ۶۳: بازیکن فولاد در موقعیت خوب گلزنی به تیر دروازه پرسپولیس زد. فشار فولاد برای گل تساوی ادامه دارد.

دقیقه ۷۸: گل اول فولاد! ابوالفضل زاده‌عطا بازیکن تازه‌وارد فولاد روی دفع ناقص گندوز و از میان مدافعان پرسپولیس به راحتی دروازه را باز کرد تا بازی مساوی شود. میلاد محمدی و گولسیانی عملکرد خوبی در این صحنه نداشتند.

این دیدار با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی