تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
آتش‌بس در غزه

فرستاده ترامپ در تل‌آویو؛ ماموریت «ویتکوف» چیست؟

استیو ویتکوف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا به خاورمیانه، با هدف نظارت بر اجرای آتش‌بس در غزه و روند تبادل اسرا میان اسرائیل و حماس، امروز (چهارشنبه) وارد تل‌آویو شد.

کد خبر: ۱۷۹۴۴۸
۲۰:۰۹ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

فرستاده ترامپ در تل‌آویو؛ ماموریت «ویتکوف» چیست؟

دیدارنیوز: استیو ویتکوف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا به خاورمیانه، با هدف نظارت بر اجرای آتش‌بس در غزه و روند تبادل اسرا میان اسرائیل و حماس، وارد تل‌آویو شد.

به نقل از العربیه، قرار است مذاکرات درباره مبادله اسرا سه‌شنبه آینده، در شانزدهمین روز اجرای توافق، آغاز شود.

بر اساس گزارش‌ها، ویتکوف حامل پیامی از سوی دونالد ترامپ به اسرائیل است که در آن تأکید شده واشینگتن خواستار اجرای کامل توافق تبادل اسراست و بر ضرورت حل اختلافات امنیتی و سیاسی برای دستیابی به این هدف تأکید دارد.

دعوت نتانیاهو برای دیدار با ترامپ در کاخ سفید

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، پیش‌تر اعلام کرده بود که دعوت‌نامه‌ای برای دیدار با دونالد ترامپ در چهارم فوریه در کاخ سفید دریافت کرده است.

تأکید روبیو بر همکاری نزدیک با مصر

در همین راستا، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که مارکو روبیو، وزیر خارجه این کشور، در تماس تلفنی با بدر عبدالعاطی، همتای مصری خود، بر اهمیت همکاری نزدیک برای جلوگیری از امکان حاکمیت مجدد «حماس» بر غزه و تهدید دوباره اسرائیل تأکید کرده است.

روبیو همچنین از نقش مصر در میانجیگری برای آزادی گروگان‌ها و برقراری آتش‌بس، قدردانی کرد.

مخالفت آلمان با کوچ اجباری فلسطینیان از غزه

از سوی دیگر، اولاف شولتز، صدراعظم آلمان، در نخستین موضع‌گیری برلین نسبت به طرح پیشنهادی ترامپ برای انتقال جمعیت غزه به مصر و اردن، مخالفت خود را اعلام کرد.

شولتز در یک کنفرانس انتخاباتی در برلین تصریح کرد: «کوچ اجباری فلسطینی‌ها از نوار غزه، موضوعی غیرقابل قبول است.»

او افزود: «هرگونه طرحی برای اسکان مجدد ساکنان غزه در خارج از این منطقه مردود است و حاکمیت این منطقه باید در اختیار تشکیلات خودگردان فلسطین قرار بگیرد.»

صدر اعظم آلمان همچنین بر حمایت برلین از راه‌حل دوکشوری تأکید کرد و گفت که فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها باید بتوانند در کنار هم در صلح زندگی کنند.

ویرانی ۶۶ درصد زیرساخت‌های غزه

بر اساس برآورد‌های سازمان ملل، شمار فلسطینیانی که طی دو روز گذشته به شمال غزه بازگشته‌اند به بیش از ۳۷۶ هزار نفر رسیده است.

یان اگلند، دبیرکل سازمان غیردولتی «شورای پناهندگان نروژ»، با اشاره به اینکه ۱.۴ میلیون نفر در نوار غزه به کمک فوری نیاز دارند، اعلام کرد که ۶۶ درصد از تأسیسات زیرساختی در این منطقه ویران شده است.

اگلند همچنین تأکید کرد که سازمان‌های بشردوستانه همچنان با موانع بوروکراتیک از سوی اسرائیل مواجه‌اند که مانع از انجام فعالیت‌های امدادی آن‌ها می‌شود. او خواستار حمایت بیشتر از کارکنان بشردوستانه برای اجرای مأموریت‌های امدادی شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر